WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

adventure4th

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Theme: Virtue] Theme is broken and won't install User last replied: 3 months ago. No replies since.
  2. Unwanted table grid appears after adding bullet points User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  3. How can I make global changes to posts and pages after export User last replied: 7 years ago. No replies since.
  4. Digg 3 Columns User last replied: 7 years ago. No replies since.
  5. Pages User last replied: 7 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Pages appearing or linking in menu bar Digg 3 Column User last replied: 7 years ago. No replies since.
  7. Twitter Tools -- no longer puts URL in blog posts User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by billmuneio.
  8. Twitter Tool - No Links Show Up When I Post? User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by RAlfieri.
  9. Meta Description &Keywords User last replied: 7 years ago. No replies since.
  10. Category Archive displays unusual code User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by Rodeo Imagination.
  11. Visual Editor & TinyMCE Problems with 2.5 - Check realpath() works User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by .
  12. [resolved] WP-PageNavi - Atahualpa.2.01 install error User last replied: 8 years ago. No replies since.
  13. I am so confused!!! User last replied: 8 years ago. No replies since.
  14. WP Upgrade - Failed opening. Where is wp-load.php? User last replied: 8 years ago. No replies since.
  15. Image doesn't upload in WP2.02 User last replied: 10 years ago. Most recent reply: 10 years ago by twotwentysix.
  16. Registered users don't receive their password User last replied: 10 years ago. No replies since.
  17. [resolved] Missing the uploads box in Options miscellaneous User last replied: 10 years ago. No replies since.
  18. Error uploading images User last replied: 10 years ago. No replies since.
  19. [resolved] New Tiga Theme does not display User last replied: 10 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Theme: Virtue] Theme is broken and won't install Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago by adventure4th.
  2. Unwanted table grid appears after adding bullet points Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  3. How can I make global changes to posts and pages after export Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by adventure4th.
  4. [resolved] Pages appearing or linking in menu bar Digg 3 Column Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by adventure4th.
  5. Meta Description &Keywords Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago by adventure4th.
  6. Category Archive displays unusual code Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by Rodeo Imagination.
  7. [resolved] WP-PageNavi - Atahualpa.2.01 install error Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by adventure4th.
  8. WP Upgrade - Failed opening. Where is wp-load.php? Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by adventure4th.
  9. Image doesn't upload in WP2.02 Started: 10 years ago Most recent reply: 10 years ago by twotwentysix.
  10. [resolved] Missing the uploads box in Options miscellaneous Started: 10 years ago Most recent reply: 10 years ago by adventure4th.
  11. [resolved] New Tiga Theme does not display Started: 10 years ago No replies.