WordPress.org

Forums

User Profile

abletec

User Activity

Recent Replies

  1. Some Content Disappears Randomly User last replied: 2 days ago. No replies since.
  2. Admin-ajax and admin registration hack? User last replied: 2 days ago. No replies since.
  3. [resolved] Widgets Missing / Theme Customisation Not Loading User last replied: 3 days ago. No replies since.
  4. Getting blank page when attempting to add new user User last replied: 3 days ago. No replies since.
  5. [resolved] 404 error on saving or editing posts User last replied: 4 days ago. Most recent reply: 4 days ago by Lizzy Gracemount.
  6. Cannot Delete or Replace a Page User last replied: 4 days ago. Most recent reply: 4 days ago by wpnewbie87.
  7. Getting 404 Errors User last replied: 5 days ago. Most recent reply: 2 days ago by am2.
  8. WordPress is not saving my updates User last replied: 5 days ago. Most recent reply: 5 days ago by rtown.
  9. Permalinks Break Apache 2.4 IP Restrictions (cPanel) User last replied: 5 days ago. No replies since.
  10. White screen/messed up layout with everything I try User last replied: 6 days ago. No replies since.
  11. [resolved] Media library User last replied: 1 week ago. No replies since.
  12. Navbar Links Stopped Working User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 1 week ago by Learn WP Basics.
  13. Permalinks do not work? User last replied: 1 week ago. No replies since.
  14. No images were found User last replied: 1 week ago. No replies since.
  15. Spam from my blog but not really... User last replied: 1 week ago. No replies since.
  16. WP-admin blank page problem User last replied: 1 week ago. No replies since.
  17. [resolved] WordPress permalinkslug changed page to page__trashed User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 1 week ago by ray1618.
  18. Someone is registering mutilple user accounts using 1 Gmail account!? User last replied: 1 week ago. No replies since.
  19. Cannot edit page User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 2 weeks ago by backwardsd.
  20. Blog Link in main menu not working on website User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 2 weeks ago by usc99csf.
  21. Adding a Theme on Ipower web User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  22. How customizable is admin back end? User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 1 week ago by Amanda Rush.
  23. [resolved] Is Multi-Site the right way to go? User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 5 days ago by daboss80.
  24. Media Library not Loading User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 1 week ago by myl6988.
  25. [resolved] Issues after moving site. User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  26. can't edit text in pages User last replied: 3 weeks ago. Most recent reply: 3 weeks ago by epicdevspace.
  27. Unable To Login to WordPress Site through Admin Panel | Error Message :Forbidden User last replied: 3 weeks ago. Most recent reply: 3 weeks ago by hehehuhu.
  28. PHP Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER User last replied: 3 weeks ago. Most recent reply: 3 weeks ago by girlieworks.
  29. example.com/wp-admin not logging in User last replied: 3 weeks ago. No replies since.
  30. Issues with index.php file and site not displaying properly User last replied: 3 weeks ago. Most recent reply: 3 weeks ago by kobashicomputing.

Threads Started

  1. [closed] Welcome to the Accessibility Forum Started: 2 months ago No replies.
  2. large database throwing "mysql has gone away" errors Started: 4 months ago No replies.
  3. BBPress no topics in forums--o bother! Started: 5 months ago No replies.
  4. [resolved] [Plugin: MP3-jPlayer] Can Mp3-JPlayer play Icecast stream? Started: 1 year ago Most recent reply: 7 months ago by laura.lee.
  5. [Plugin: St-Daily-Tip] St Daily Tip Started: 7 months ago No replies.
  6. [resolved] [Plugin: Seriously Simple Podcasting] podcast listing order Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago by Hugh Lashbrooke.
  7. [Plugin: Seriously Simple Podcasting] ss_podcast shortcode URL's give 404 Started: 1 year ago No replies.
  8. [resolved] Can't access subsites on a subdomain install Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Jackie McBride.
  9. [resolved] error wp-admin/includes/translation-install.php cannot establish secure connecti Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Jackie McBride.
  10. [Plugin: Radio Station] Show schedule by individual day? Started: 1 year ago No replies.
  11. Genericons & a11y Started: 1 year ago No replies.
  12. [Plugin: Gantry 4 Framework] Gantry Framework Not Useful If You're Blind Started: 1 year ago No replies.
  13. [Plugin: MP3-jPlayer] MP3-Jplayer Started: 1 year ago No replies.
  14. [Plugin: MailPoet Newsletters] If You're Blind, don't Bother Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by MailPoet.
  15. [resolved] when adding new user pw w/special characters produce 404 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Jackie McBride.
  16. using nvda/firefox combo, keyboard navigation broken in 3.8 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Cyndy Otty.
  17. subpages don't read when using screenreader Started: 5 years ago No replies.