WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

AardvarkGirl

User Activity

Recent Replies

  1. Proper CSS - many duplicates in the CSS, is it necessary? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. [resolved] On install: "Firefox has detected that the server is redirecting" User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by sanj279.
  3. Chngd 'editor' roles in DB - where to control viewing additional plug-in panels? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  4. can't find where a stray /h tag is coming from for only the FRONT and BLOG pages User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Michael.
  5. [resolved] Nav Menu Order and IE Compatibility User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by kaswistry.
  6. [resolved] background not showing correctly User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by costinsilviu.
  7. Edit Roles - something btwn Admin & Editor (for widgit control) User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. [resolved] CSS - floating site title & descript on header graphic - 2010 child theme User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Rev. Voodoo.
  9. Epione Theme: My sidebar is floating below my content User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Michael.
  10. Beginner Theme Development User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Chip Bennett.
  11. Theme forces blog title over header image User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by hcgwebsite.
  12. [resolved] Custom theme does not have ability for 'page templates' ? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by businesslogs.
  13. wordpress template not working on over the net User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by thoughtpalettechris.
  14. [closed] Do I need Godaddy ? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  15. [closed] Best service to sell video online? (not WP related) User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  16. [Plugin: Fast Secure Contact Form] Update issue - server won't release the ttf file to be delet User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by denise032.
  17. [resolved] WordPress Installed but not showing up on site User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by scythe944.
  18. Just a thought: Couldn't you have included a warning for 3.1? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by TheDailyDG.
  19. [closed] Ran auto update for 3.1 and now site doesn't work (deleted mait mode file) User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by wordpressn00b77.
  20. [resolved] Windows server infinite redirect after upgrading to 3.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Sharani.
  21. Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrew Tegenkamp.
  22. Totally fresh install of 3.1, same infinite loop as upgrade - windows machine User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by GeoffreyG.
  23. [resolved] Upgrade through GoDaddy: can't access Dash board or my wordpress User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by kmcd.
  24. [closed] Upgrade tot 3.1 leaves website blank: Fatal error! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  25. [closed] Failed update - ran fresh install on 3.1 - server stuck in a loop User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by GeoffreyG.
  26. Blank Site during upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by phily23.
  27. [resolved] Automatic Update Error! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Carolyn S.
  28. Failed 30.->3.1 upgrade help!!! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by JackDeth.
  29. Automatic Upgrade to 3.1 Not Working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by stevem.
  30. [resolved] [Plugin: Mingle Forum] Getting images in [img] to show up User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.