WordPress.org

Plugin Forums

YouTube Embed

A simple to use method of embedding responsive YouTube videos into your posts and pages but with powerful features for those that need them.

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] clicking on playlist icon goes to Youtube instead of displaying the list of vids 5 MissKitty9470 1 day
[resolved] Meta Description pulls the wrong data 2 dartiss 1 day
[resolved] Videos doesn't center 5 dartiss 1 month
Fatal error 3 dartiss 1 month
Cannot see Videos in Widget 2 dartiss 1 month
[resolved] Youtube ID not valid 5 maxwaldorf 4 months
[resolved] Malware notice by Wordfence 2 Coded Art 4 months
[resolved] URL in ReadMe.txt listed as malware site 2 Coded Art 4 months
[resolved] Saving List interprets IDs as single string 4 austinosc 4 months
[resolved] Warning appears on page after upgrade to WP 4.4.2 10 Coded Art 4 months
[resolved] video doesn't center in v4.2 5 bwaxon 5 months
[resolved] deprecated use of attribute_escape() 3 Coded Art 5 months
[resolved] Strange display under newest Firefox 5 kjoussen 5 months
[resolved] No autoplay if display:none 3 marco_88 5 months
[resolved] Multiple videos on the same line 4 Coded Art 6 months
[resolved] You do not have sufficient permissions to access this page 8 dartiss 6 months
Change of ownership 1 Coded Art 6 months
[resolved] Validation error on IFRAME 3 dartiss 6 months
[resolved] Playlist Name Shows Untitled Playlist 2 dartiss 7 months
[resolved] Unable to override default size 4 dartiss 7 months
[resolved] Seeing "Getting cache...Getting cache..." wherever plugin is in use 5 jorwesflow 7 months
[resolved] something very wrong 4 dartiss 7 months
[resolved] Metadata 4 dartiss 7 months
[resolved] Conflict with "Add to any" sharing plugin 10 felbar77 7 months
[resolved] Invisible controls with Firefox 5 dartiss 7 months
[resolved] embed video in comment 6 dartiss 7 months
[resolved] Cant remove the black space on top and bottom of YT video 5 dartiss 7 months
[resolved] Thumbnail Image not in HD 3 dartiss 7 months
[resolved] Broken Visual Editor 16 dartiss 7 months
[resolved] Video player hidden, but audio plays 3 dartiss 7 months

You must log in to post.