WordPress.org

Plugin Forums

WP YouTube Lyte

High performance YouTube video, playlist and audio-only embeds which don't slow down your blog and offer optimal accessibility.

Topic Posts Last Poster Freshness
Images taking a while to load 6 thegulshankumar 1 week
[resolved] Maximum resolution image instead of HQ image. 10 kquinn105 1 month
[resolved] WP YouTube Lyte with Modal showing grey box 12 Frank Goossens 1 month
[resolved] Only shows code in the page 4 Frank Goossens 1 month
Disable fullscreen control 3 vunterhh 2 months
Video is showing for audio only mode 4 Frank Goossens 2 months
Suggestion 4 Frank Goossens 2 months
[resolved] Are Secure Images Possible? 4 Frank Goossens 2 months
Video not displaying 2 Frank Goossens 4 months
Video restarts from beginning after closing lightbox 4 Frank Goossens 4 months
[resolved] Compatibility with Featured Video Plus 5 ac1643 5 months
[resolved] Working AMP 3 askmediy 5 months
[resolved] On mobile doesn't load custom thumbnail and shows grey/black sometimes 2 Frank Goossens 5 months
[resolved] Custom preview images for videos 5 Frank Goossens 5 months
[resolved] Where's the AutoPlay feature for audio? 2 Frank Goossens 5 months
[resolved] video keep playing after modal close 8 danieliser 6 months
Hidden elements 6 Frank Goossens 6 months
[resolved] Advanced Custom Fields 14 zitrusblau 6 months
[resolved] YouTube videos no longer displaying 11 Frank Goossens 6 months
[resolved] WP_DEBUG and plugin's PHP errors 7 Frank Goossens 6 months
[resolved] Bottom Control buttons not displayed 6 Frank Goossens 6 months
[resolved] Consider something like [lyte id="_SQkWbRublY" thumb_src="image_src"] 4 Frank Goossens 6 months
[resolved] Grey screen instead of Youtube video 6 Frank Goossens 7 months
Remove inline styles ? 7 kReEsTaL 7 months
[resolved] No WP Video Lyte Thumbnails in Buddypress Activity 24 Frank Goossens 7 months
[resolved] Will it work? 2 Frank Goossens 7 months
[resolved] Make this work with posts that are not created via the post-edit.php page... 3 iamonlythird 7 months
[resolved] Make this work with posts that's not created via the post-edit.php page... 2 Frank Goossens 7 months
[resolved] No splash image on Playlist, in Widget 19 Frank Goossens 8 months
Video settings such as showinfo 2 Frank Goossens 8 months

You must log in to post.