WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Plugin Forums

WP Gallery Custom Links

Specify custom links for WordPress gallery images (instead of attachment or file only).

Topic Posts Last Poster Freshness
Won't work - syntax error 3 megamatts
qtranslate? 16 hisopio
gallery disappeared after wp update. 2 jamiefosterofficial 2 days
Links in Caption 3 Marlimant 3 days
[resolved] Linking from Gallery (Jetpack) Widget 5 JoeMD 1 week
Add Mailto link 1 kcsherwood 1 week
Links not working on normal images 1 katef 2 weeks
Custom link apears with this ending /%20%E2%80%8E in VALENTI theme 1 colorfox 3 weeks
[resolved] Caption as no-follow link ? 9 fourlightsweb 1 month
WP Gallery Custom Links NOT WORKING 3 fourlightsweb 1 month
not working in WP4.1 5 susafri 1 month
Not saving link text after entry. 3 fourlightsweb 1 month
[resolved] Set target to an iframe 4 fourlightsweb 1 month
[resolved] Problems in PHP 3 fourlightsweb 1 month
[resolved] Not working in Portra WPshower theme 3 neven.kovacic 2 months
[resolved] Plugin not working with firefox 33.0.3 5 fourlightsweb 2 months
[resolved] Page with gallery won't load with plugin active 4 fourlightsweb 2 months
[resolved] Custom Link Not Working 7 fourlightsweb 2 months
[resolved] Link to the attachment page? 3 fourlightsweb 2 months
Jetpack's Photon module breaks custom links 2 fourlightsweb 3 months
[resolved] Switch off target self 3 deroccha 3 months
[resolved] Lightbox not working even with [gallery ignore_gallery_link_urls="true"] 2 takkuntiki 3 months
[resolved] 502 Bad Gateway error when plugin is activated 3 spkane 4 months
[resolved] WooCommerce compatibility 3 fourlightsweb 4 months
[resolved] Problem after update of Gallery Custom Links plugin 4 fourlightsweb 4 months
[resolved] Behavior with lightbox/enlarged views 3 fourlightsweb 5 months
[resolved] Database 3 fourlightsweb 5 months
[resolved] How to add a new tile to an existing gallery? 3 fourlightsweb 5 months
[resolved] External link to an image in gallery SLIDESHOW format 3 fourlightsweb 5 months
Thank you for this! 2 fourlightsweb 5 months
[resolved] "Custom link" option not showing 6 fourlightsweb 6 months
[resolved] Custom Links Aren't Used 3 fourlightsweb 6 months

You must log in to post.