WordPress.org

Plugin Forums

WP Construction Mode

Display a customizable Under Construction or Coming Soon landing page for all users except the admin. Perfect for developing on a live server!

Topic Posts Last Poster Freshness
Not Showing 3 harrypalmer 2 weeks
The email icon doesn't appear to be working correctly 1 SteveBimpson 1 month
Display a unique page & hide the rest of the website 1 eestel 3 months
Contact form 7 not working 1 skyfallhove 4 months
Font color fro phone number link 1 joelmi12 4 months
Multisite construction mode incorrect display on subdomain 1 Triplus 5 months
[resolved] where is the pro version ?? 2 smartcat 7 months
Signup Form is strange 1 hyunji7973 8 months
[resolved] Can't log in to admin 2 smartcat 9 months
Login button 1 dglmares 9 months
no background and no logo 1 christineParis 9 months
Few pixels between Logo and Top of Page 2 smartcat 9 months
[resolved] 2 Errors 2 smartcat 9 months
[resolved] In construction mode, admin can't view front end either 6 TonyOliver 9 months
[resolved] It is stuck on my site!!!! 5 johnrau 9 months
Upgrade to v1.3 not working 1 Ian Fletcher 9 months
Translate to Portuguese 1 marcomurta 9 months
[resolved] Error after last update 13 AndyTheAngel 10 months
[resolved] After update this plugin my website is not working??? 2 Orgilbd 10 months
[resolved] [closed] the plugin does not work 3 smartcat 10 months
[resolved] User role "subscriber" login shows under construction page 2 smartcat 10 months
[resolved] Missing Background Image and Icons 2 weblogtoo 11 months
License Key 1 loulaland 1 year
IP Whitelisting 1 N 1 year
[resolved] Not possible to adjust logo size 3 mmgraph 1 year
Construction mode background disappears 1 Uprightfan 1 year
WP Construction Mode Customization 1 landerslanders 1 year
[resolved] Mail Chimp shortcode 2 smartcat 1 year
[resolved] timed meta refresh would be a great added option... 2 smartcat 1 year
[resolved] Not working for the home page 2 Alex 1 year

You must log in to post.