WordPress.org

Plugin Forums

WordPress MU Domain Mapping

Map any blog/site on a WordPressMU or WordPress 3.X network to an external domain.

12343

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Non-Superadmin login problem "You do not have sufficient permissions to access…" 2 Plastikschnitzer 1 month
[resolved] Password Protected Posts/Pages don't work 3 Jason Lemahieu (MadtownLems) 1 month
2 languagesM help 4 SAMWM 1 month
[resolved] Getting the right connection from my ISP 4 grincher99 1 month
[resolved] switch to https:// 18 joloshop 1 month
Slow login check, than go right to the back-end 6 Ron Rennick 1 month
[resolved] Undefined index domain_mapping.php on line 287 3 keafao 1 month
Broken URLs for JavaScript and CSS assets inside mu-plugins 4 Luis Rodrigues 1 month
[resolved] New domain structure: abc.xyz.newdomain.com? 3 nmvdvjr 1 month
Problem with function "is_user_logged_in()" 2 Ron Rennick 1 month
[resolved] Rewrite vs. Redirect 3 furnacemfg 1 month
Do not support interacting and dynamic application, like Buddypress 6 Ron Rennick 1 month
Installation issue 2 Ron Rennick 1 month
[resolved] Can anyone confirm that this plugin works in 4.4? 2 Nos402 1 month
Domain Mapping Not Worling For New Site. 3 Nos402 1 month
Issue with Subsites 2 Ron Rennick 1 month
SSO Admin with 2 factor authentication 10 Ron Rennick 1 month
Login issue 2 Ron Rennick 1 month
[resolved] Domain Mapping & CORS errors 6 metaphorcreations 1 month
[resolved] A few questions regarding planning to use this plugin 8 chrisv2 1 month
Cannot select Remote Login Checkbox 9 Shaun Williams 1 month
add WWW to multi domains setup 3 promarket-ru 1 month
[resolved] Domain Mapping Issue 6 ssneumann 2 months
question regarding planning to use this plugin 2 Ron Rennick 2 months
Problem with adding any new domain 2 Ron Rennick 2 months
[resolved] Very Slow Domain Mapping 3 Shaun Williams 2 months
[resolved] Not access wp-admin after add new site/domain 3 ntsasng 2 months
not login issue 2 Ron Rennick 2 months
Domains occasionally (temporarily) unmap 4 Ron Rennick 2 months
[resolved] Permalinks broken on *one* multisite 2 supaiku 2 months

You must log in to post.