WordPress.org

Plugin Forums

WordPress HTTPS (SSL)

WordPress HTTPS is intended to be an all-in-one solution to using SSL on WordPress sites.

135363751

Topic Posts Last Poster Freshness
HTTPS when logged in HTTP when not 6 Mike Ems 2 years
Video Player won't play with WordPress HTTPS plugin 1 dsraup 2 years
[resolved] Media Gallery not working after upgrade 7 kaylward 2 years
How can I uninstall this plug-in safely? 5 robcumberland 2 years
[resolved] Upgrade = lost all featured images 3 Fuzquia 2 years
[resolved] 3.1 not allowing to add posts 5 infolotnicze 2 years
[resolved] Upgrade results in malformed log{in,out} URL 3 Mike Doherty 2 years
[resolved] 3.1.1 stripped query string 7 tcsolutions 2 years
Using your plugin with Authorize.net 5 surfsupjoe125 2 years
[resolved] Conflicts with Slideshow Gallery, after update 6 nyladenise 2 years
[resolved] HTTPS 3.1 incompatibility with Atahualpa theme 4 mdmower 2 years
redirect loop 2 Mike Ems 2 years
[resolved] Upgraded Plugin, now slider dissappeared 11 Mike Ems 2 years
3.1 changes the login link on the home page 6 hmoore71 2 years
[resolved] Stylesheet/Menus Malfunctioning after update 10 atelierbeads 2 years
iframe breaks ssl in version after upgrading to 3.0.4 2 Mike Ems 2 years
[resolved] v3.1 not rewriting 6 thexploit 2 years
[resolved] Fixed non-https image in admin theme 2 Mike Ems 2 years
[resolved] HTTPS with Auth.net Direct Post Method (DPM) 20 Mike Ems 2 years
[resolved] 3.1.1 broke image link and theme options 3 Mike Ems 2 years
Very strange... 3 Mike Ems 2 years
Second time I've updated and had issues 2 Mike Ems 2 years
[resolved] How can I make all the internal links in https page to be https? 2 JayXon 2 years
[resolved] Link of SSL connection is redirected to HTTP(v3.0.4) 5 paradox5331 2 years
conflicts with Facebook open graph 4 Mike Ems 2 years
Call to off-site API hangs on WordPress HTTPS Version 3.0.4 2 Mike Ems 2 years
[resolved] Getting too many redirect error message 28 Mike Ems 2 years
[resolved] memory allocation problems - breacing mem limit 4 Mike Ems 2 years
[resolved] still getting errors 3 Mike Ems 2 years
[resolved] Home Page has no Sidebar 2 Mike Ems 2 years

You must log in to post.