WordPress.org

Plugin Forums

Viper's Video Quicktags

Allows easy and XHTML valid posting of videos from various websites such as YouTube, DailyMotion, Vimeo, and more.

1101112

Topic Posts Last Poster Freshness
FLV video not displaying - only get white box 18 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
"_wmode" property bug 5 chaoswarp 5 years
[resolved] Videos stop to show 2 Ciro Urdaneta 5 years
6.3.0 is using deprecated functions 3 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
My youtube show its links when embedded. 7 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
alignment 4 Joni 5 years
[resolved] Configuring default settings on multisite blog 3 mrenoch 5 years
v.7.0 ETA? 2 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
I need to change the wmode: from "opaque" to &quot 7 stayincostarica 5 years
- FLV Adobe 10.1 not working 3 yesmaybe 5 years
[resolved] Embedding Vimeo: Player does not show 11 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
[resolved] YouTube shows image in Excerpt 3 storkontheroof 5 years
Video Quicktags conflicting with Genesis Simple Hooks plugin 2 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
Video only shows 1 sec 10 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
Autoscaling in fullscreen for Vimeo 3 Fernán 5 years
video not playing but clickable 4 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
text spacing 6 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
[resolved] Error with 3.0.1 4 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
Embedded players not showing when combined with Infinite Scro 2 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
[resolved] Buttons no longer showing up in post menu 2 bjzdesign 5 years
video not displaying when viewing inside category (just link) 6 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
youtube works, but not vimeo 7 aris 5 years
Videos in RSS feed 2 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
[resolved] different size video 2 sagar2804 5 years
[resolved] FLV: no picture, just sound 5 pratian 5 years
Integrating with the YouTube API 2 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
Adding Longtail Video Ads to JW Player on Viper Tags 3 fatalx 5 years
Viper's Video for Kaltura Content 7 rezn8r 5 years
Video's stop playing after 3.0.1 Update 6 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years
Errors 2044 and 2036 in Internet Explorer 4 Alex Mills (Viper007Bond) 5 years

You must log in to post.