WordPress.org

Plugin Forums

ThreeWP Broadcast

Network content sharing by multiposting between blogs for PHP v5.4+. Posts can be linked to each other and updated automatically.

12313

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] ThreeWp Compatability with Visual Composer 8 edward_plainview 2 months
Adding Custom Fields to the Broadcast 9 edward_plainview 2 months
Incompatible with Next Scripts Social Network Auto Poster 11 edward_plainview 2 months
Problem broadcasting attachments 2 edward_plainview 2 months
[resolved] broadcast_strings is not defined 2 edward_plainview 2 months
[resolved] Broadcast to select categories 3 lovealatte 2 months
Add granular taxonomy permissions? 2 edward_plainview 2 months
Custom Post Types? 2 edward_plainview 3 months
[resolved] Broadcasted attachments W3TC CDN 9 edward_plainview 3 months
When broadcasting its adding /blog to my url. 2 edward_plainview 3 months
Blog Groups does not show for other users? 2 edward_plainview 3 months
Broadcasting Galleries 2 edward_plainview 3 months
Queue Premium Plugin menu only appears for Super Admins 2 edward_plainview 3 months
[resolved] Force broadcast to blog 6 openbayou 3 months
Sharing Blog Groups Set up amongst users 3 df50 3 months
Network activation error 1 matthewlewiscrouch 3 months
[resolved] Problem with Premium Pack's 'All Blogs' 2 edward_plainview 3 months
[resolved] Problem pugins version 14 10 laetitia Godet 3 months
[resolved] Sticky status not broadcasting 10 edward_plainview 4 months
Previous posts loose Google map that was broadcast 2 edward_plainview 4 months
[resolved] Super Admin rights, Canonical URLs, Child Post Readonly 8 ZeroGravity 4 months
[resolved] Custom Fields not appearing on subsite posts. 9 edward_plainview 4 months
Broadcasting pages and keep child status 4 edward_plainview 4 months
Link this post to its children 2 edward_plainview 4 months
[resolved] ThreeWP Broadcast v13 Conflicts with Admin Columns Pro 3.1.1 5 edward_plainview 4 months
[resolved] Custom Post Type issue 3 lednine 4 months
Provide upgrade path from v1.18? 6 ShawnLunny 4 months
Error opening Send To Many box 2 edward_plainview 4 months
[resolved] Error change of server 2 edward_plainview 4 months
[resolved] Custom Fields Filter 5 benklocek 5 months

You must log in to post.