WordPress.org

Plugin Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster

Automatically publishes blogposts to profiles/pages/groups on Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Pinterest, LinkedIn, Blogger, Tumblr ... 22 more

121222366

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] HTTP cURL Problem 14 RogerWheatley 1 year
[resolved] WP TO BLOGGER 404 login Error 4 NextScripts 1 year
[resolved] Image posting to Facebook 10 tosca30 1 year
[resolved] Anyway to set og:image for reddit? 3 ruddyred 1 year
[resolved] Add %POSTID% Directly to "Message text Format" Textarea 3 Bryan Hadaway 1 year
[resolved] SNAP stopped using production URL 2 NextScripts 1 year
[resolved] Auto post not publishing publicly 2 NextScripts 1 year
[resolved] [closed] Image Post on FB always shows Edited 4 NextScripts 1 year
[resolved] Blogger login does not work 9 Jan Dembowski 1 year
[resolved] How to remove url append "?fb_ref=Default" 5 Peter Nemcok 1 year
[resolved] Pro version question 2 NextScripts 1 year
[resolved] Autopost doesn't work (Vkontakte) 2 NextScripts 1 year
[resolved] Can't save format message in post form 1 270787 1 year
[resolved] Diaspora 3 Meitar 1 year
[resolved] Version 3.4.18 breaks cron functionality 3 menathor 1 year
[resolved] Error: couldn't connect to host - posting on twitter 2 NextScripts 1 year
[resolved] Cannot save Settings 5 julierachlin1 1 year
[resolved] update_option( 'active_plugins', $ac ) 1 WP Idiots 1 year
[resolved] No appsecret_proof parameter was specified 3 juventino-40 1 year
[resolved] LinkedIn - No Errors, but No Posts on LinkedIn Page 11 sperlinginteractive 1 year
[resolved] Doesn't Post with Facebook OG Data 8 kamaleon 1 year
[resolved] Scheduling posting to social media 3 zigojacko 1 year
[resolved] Message text Format issue 4 whoaloic 1 year
[resolved] SNAP breaks the_content function 2 NextScripts 1 year
[resolved] Auto post does not work 2 NextScripts 1 year
[resolved] What's up with all the updates 2 NextScripts 1 year
[resolved] SNAP to WordPress blog, how to map post types 2 NextScripts 1 year
[resolved] Not getting the og:description 5 kamaleon 1 year
[resolved] Post appears only to me (admin) 2 niguli 1 year
[resolved] Error: Invalid argument & Headers already sent 5 Trishah 1 year

You must log in to post.