WordPress.org

Plugin Forums

WordPress-to-lead for Salesforce CRM

WordPress-to-Lead for Salesforce CRM creates a solid integration between your WordPress install(s) and your Salesforce.com account!

123420

Topic Posts Last Poster Freshness
403 on integration save 2 Nick Ciske 2 weeks
Required Fields Bug - 2 3 Nick Ciske 2 weeks
[resolved] Where does the user info go? 2 Nick Ciske 2 weeks
Redirect Page After Form Submission 2 Nick Ciske 2 weeks
Notifications are not sending to multiple recipients 3 Nick Ciske 2 weeks
[resolved] Other Notes - apply code to all forms not just a single form 2 Nick Ciske 2 weeks
[resolved] How do I make the form respond to the space it's in 2 Nick Ciske 2 weeks
[resolved] Form Editor notices 2 Nick Ciske 2 weeks
[resolved] dropdown has no formatting and shows tiny compared to all other form fields 4 Nick Ciske 2 weeks
[resolved] Catching URL snippets 2 Nick Ciske 3 weeks
Cannot change 'Submit' on button 4 Nick Ciske 3 weeks
How to do inline labeling without creating custom CSS file 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] AJAX submission / No page refresh 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] Options options 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] adding code to the form 2 Nick Ciske 3 weeks
HTML form code 4 Nick Ciske 3 weeks
Multi-Select Values as checklist 3 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] CAPTCHA not showing up 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] Submit landing page to Salesforce 3 Nick Ciske 3 weeks
Forms are not submitting after WP update 11 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] Please update and fix your code 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] Checkbox is not working in Chrome and Safari 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] Passing a hidden value to salesforce 2 Nick Ciske 3 weeks
[resolved] add dates to hidden fields values 4 thefreshlab 2 months
[resolved] Leads not going into Salesforce 6 sterndata (Steve Stern) 3 months
[resolved] Form not working 3 DonCHU 4 months
[resolved] Return URL jumps back to submit page 3 Nick Ciske 4 months
[resolved] Spinning wheel on Submission 6 pnoeric 6 months
[resolved] checkbox always coming up as "0" on salesforce 7 warrenz54 6 months
[resolved] Where to upload the provided php file from FAQ page for custom URL field 4 lmcpa 6 months

You must log in to post.