WordPress.org

Plugin Forums

Multilingual Press

Create networks with multiple languages

1456

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] German language 2 toscho 2 years
[resolved] Not working with WP 3.5 20 seweu 2 years
Highlight current language selected in the language widget 1 notme31 2 years
Problems to create new sites 1 notme31 2 years
[resolved] Displaying active and non-active languages in MLP widget 6 Lebochequirit 2 years
Link is broken on main description page 1 faraggi 2 years
Multilingual Press 1 kailashchand 2 years
[resolved] Custom URL for Posts Listing in Multiple Languages 4 m.qamaruddin 2 years
[resolved] 2 plugins Issues to solve 3 getonlinepro 2 years
Widget doesn't show all languages 6 stal1n 2 years
[resolved] New version 1.0.3 does not fix WP 3.5 compatibility issues 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] compatible with Buddypress (social network plugin)? 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] Questions about Pro Version 5 Robert Windisch 2 years
[resolved] Set up blog relationships 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] Getting 404 Page Not Found Error on Translate 3 Robert Windisch 2 years
[resolved] languages for the description and keywords 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] Multilingual Press tab is missing from Site>Edit 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] adding languages not in list 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] Add Language links outside widget area? 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] No Greek language option 4 Robert Windisch 2 years
No translation column in post overview 2 Robert Windisch 2 years
Automatic translation option? 2 Robert Windisch 2 years
[resolved] Can't see any tab or the plugin itself on the childsites dashboard. 4 tomystein 2 years
[resolved] Migration form wpml 2 Frank Bueltge 2 years
[resolved] Need HELP: Press Pro details. 2 Frank Bueltge 2 years
this plugin in multisite wp, can't see it 13 swasasan 2 years
Main differences between multisite-language-switcher and multilingual-press 5 PriscillaBiju 2 years
[resolved] When activating the plugin all texts goes blank 2 Robert Windisch 2 years
"You didn't setup any blog relationships" 2 Thomas (inactive) 2 years
[resolved] Input Widget into custom theme 2 shudson250 2 years

You must log in to post.