WordPress.org

Plugin Forums

MultilingualPress

Create a fast translation network on WordPress multisite.

123410

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Copy tags and category feature not working 3 angejann 5 months
[resolved] this plugin dont show 4 the immortal 5 months
Coping Featured not working on multisite 5 Bobbutterfly 6 months
[resolved] language selector in main menu 8 Robert Windisch 6 months
[resolved] Default language website 10 Robert Windisch 6 months
[resolved] Language switcher link 2 Robert Windisch 6 months
[resolved] Woocommerce product category relationships are wrong 8 michiamoluca 6 months
[resolved] Can I connect two existing sites on different domains? 6 Frank Bueltge 6 months
Google Search Console warning 2 twentyZen 6 months
[resolved] Custom-Post-type in Dashboard widget 3 konus77 6 months
Internal Server Error 2 Robert Windisch 6 months
Transform existing site, global users storage 3 konus77 6 months
[resolved] copy custom fields 6 Thorsten Frommen 6 months
[resolved] Custom Post Type translator behaving strange 5 Thorsten Frommen 6 months
[resolved] Option to link pages between different sites/directories 6 Thorsten Frommen 6 months
Default language 4 Thorsten Frommen 6 months
[resolved] Wrong flag icons 5 dpedrinha 6 months
[resolved] Translate CPT slugs 8 skarck 6 months
[resolved] API / Hooks / Filters 3 skarck 6 months
[resolved] check box for user to select backend language MIA 3 nicollb 7 months
[resolved] Filter to change HTML output of MP Language Swticher 2 Mayeenul Islam 7 months
White page failure using MultilingualPress with geodirectory 10 wci 7 months
[resolved] Hide a non plublic site from switcher. 3 valeriedore 7 months
[resolved] Multi-domain network and multi languages 4 Elano 7 months
[resolved] Language Switcher Widget not displaying the US flag 4 Frank Bueltge 7 months
[resolved] laguage changer invisebel 2 toscho 7 months
[resolved] Catchable fatal error: Argument 1 passed to Mlp_Nav_Menu_Frontend: 8 Thorsten Frommen 8 months
[resolved] Unlinking main site from subsite 8 Thorsten Frommen 8 months
[resolved] You attempted to edit an item that doesn’t exist. Perhaps it was deleted? 2 Thorsten Frommen 8 months
[resolved] No more MLP tab in Site edit under WP 4.4 beta 5 Frank Bueltge 8 months

You must log in to post.