WordPress.org

Plugin Forums

GrabPress

Configure GrabPress feeds to deliver fresh videos for your blog.

123

Topic Posts Last Poster Freshness
API errors thrown when used with WP-CLI 1 Ipstenu (Mika Epstein) 1 year
[resolved] API Error 7 newsthrottle 1 year
[resolved] Auto post does not work on Multisite 8 csine 1 year
[resolved] Feeds are posting 2 images 4 csine 1 year
[resolved] API error now! 7 grabmedia 1 year
Unable to link accout 2 grabmedia 1 year
[resolved] Screen and Help options in the post area have dissapeared 2 grabmedia 1 year
[resolved] "Ghost" Posts Created 12 grabmedia 1 year
[resolved] Feeds not fetching? 7 joxocafeco 1 year
[resolved] Not Fetching after WP upgrade 2 grabmedia 1 year
[resolved] Autoposter doesn't work 17 grabmedia 1 year
[resolved] I need your assitance am being ignored 5 grabmedia 1 year
[resolved] Feeds not fetching again 6 grabmedia 1 year
[resolved] Video is not playing, only shortcode showing after update 3 newsthrottle 1 year
[resolved] Feeds have not fetched for 2 days after upgrade 11 grabmedia 1 year
[resolved] Nothing Working 2 grabmedia 1 year
[resolved] Feeds did not fetch 2 grabmedia 1 year
[resolved] how to get the video to show up in the frontend 3 grabmedia 1 year
[resolved] Feeds not fetching 14 grabmedia 1 year
[resolved] There was an error connecting to the API! Please try again later! 2 grabmedia 1 year
Is this for users outside US also? 2 Van Hooreweder 2 years
[resolved] Debug Mode on by Default, Crashes Server Under High Traffic 6 grabmedia 2 years
[resolved] Unable to link accout 5 grabmedia 2 years
PHP error on the Created a Feed Section 4 eeb1 2 years
[resolved] Error in grabpress.php 2 grabmedia 2 years
[resolved] Featured Image size and Tags for posts. 3 grabmedia 2 years
[resolved] Catalog Search Search Bug 3 grabmedia 2 years
[resolved] plugin generating php errors 4 brettbum 2 years
Plugin not setting video size correctly - stops featured content galleries 1 Frich 2 years
[resolved] GrabPress compatibility with WordPress 3.5 2 grabmedia 2 years

You must log in to post.