WordPress.org

Plugin Forums

GrabPress

Configure GrabPress feeds to deliver fresh videos for your blog.

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Latest Update Severe Issues 5 Tom Peranteau 1 month
[resolved] Videos Not Loading 2 grabmedia 2 months
videos still not loading 3 jadiri 2 months
Videos Not Loading 1 jadiri 2 months
[resolved] Video Width and Height 2 grabmedia 3 months
Where is the content 1 xxxhoop 3 months
[resolved] Adjust Feature Image Width 3 newsthrottle 3 months
GrabPress 3.0+ Release Notes for Publishers 3 grabmedia 3 months
[resolved] Auto-poster template automatically adds a 'VIDEO:' prefix 2 grabmedia 3 months
[resolved] Autoposter doesn't work 4 grabmedia 3 months
[resolved] SSL Breaks Videos 8 newsthrottle 3 months
[resolved] Autopost Schedule Time cannot able to change 2 grabmedia 3 months
[resolved] Plugin Deleted All Post Images When Reverting To Version 2.37 4 grabmedia 3 months
[resolved] Some Videos Not Working On New 3.01 3 grabmedia 4 months
[resolved] No Videos on The new version of Grabpress 2 grabmedia 4 months
[resolved] WordPress Version 4.2 ? 2 newsthrottle 4 months
[resolved] Video player size? 3 klyles 5 months
[resolved] Issues With Feed Creation With Updated Version 3 xxxhoop 5 months
[resolved] New Version 3.0.1 Upgrade 5 newsthrottle 5 months
[resolved] Crashing with WordPress Seo by Yoast 5 grabmedia 5 months
[resolved] Unable to post my first autoposter feed 3 grabmedia 5 months
Post Featured Image ( upgrade version) 1 xxxhoop 5 months
[resolved] No longer working since the last update. 7 klyles 5 months
Found some plugins it clashes with 3 rajtamil 8 months
Unable to link my account 1 eeb1 10 months
[resolved] GrabPress filling my PHP Error logs with noise 15 grabmedia 1 year
[resolved] Custom Post Types - Taxonomies 3 grabmedia 1 year
[resolved] No posts for a week 12 grabmedia 1 year
[resolved] 18+ HRS Since Any New Media 4 rdebreaux 1 year
[resolved] Video not showing 3 grabmedia 1 year

You must log in to post.