WordPress.org

Plugin Forums

Edge Suite

Manage and view your Adobe Edge Animate compositions on your website.

1238

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Not showing unless used globally 6 shoalinagent 3 months
[resolved] Cannot Find Main JS edge file Error Message 4 ti2m 3 months
[resolved] Unable to parse stage name from main edge file 3 ti2m 3 months
[resolved] Two Edge Animations on single page in WordPress 9 ti2m 3 months
[resolved] animation not showing when height and width are set to 100% in ea 5 ti2m 3 months
[resolved] Can't upload CSS 3 ti2m 3 months
[resolved] Insert animation thrue 'PHP Code Widget' 5 ti2m 3 months
[resolved] Composition disabled, error after updating ES version 3 ti2m 3 months
File too big 2 shoalinagent 3 months
[closed] Edge Suite not working after Edge Animate upgrade 49 pacweb 3 months
Page sometimes not loading + parallax error 1 d.klein 4 months
Line height problem 1 krstivoja 4 months
Edge Suite and My theme + Visual Composer 1 nancy_kelpie 4 months
[resolved] Sync animation with parallax scrolling? 3 Carmdq 5 months
[resolved] Edge Suite Install Path Weirdness 3 Grafiksman 5 months
how to prevent jquery loading twice? 8 BSK 5 months
[resolved] Cannot find main JS edge file 3 lutzcreativegroup 5 months
[resolved] Not able to make it work 6 cocobongo 5 months
Off topic - Google DFP 1 pulser1983 5 months
Jquery problem? Animation interactivity not working 1 gabrielchristner92 5 months
Animation not showing up properly 4 ti2m 6 months
Animation disappears when navigating away & returning 3 ti2m 6 months
Failed to load resource, composition not showing up. 3 ti2m 6 months
Edge Suite Script loading twice 2 ti2m 6 months
Starting animation on-scroll 1 giantpress 6 months
[resolved] removing space below animations (shortcodes) 3 s4s 6 months
[resolved] Javascript Include Path Failing 4 ti2m 6 months
Set as a featured image? 3 ti2m 6 months
[resolved] Failed to load resource 4 ti2m 6 months
OAM upload issues 2 ti2m 6 months

You must log in to post.