WordPress.org

Plugin Forums

Easy WP SMTP

Easily send emails from your WordPress blog using your preferred SMTP server

1236

Topic Posts Last Poster Freshness
SMTP connect() failed Password command failed: 534-5.7.14 3 chee32 4 months
SMTP connect() failed using Google with 'enable less secure apps' enabled. 6 jivyb 4 months
Multisite - per site or network activated 1 woo-do 4 months
Can't send test email with either Gmail port setting 1 redkite 4 months
Can't send test email with either Gmail port setting 1 redkite 4 months
Test E-Mail sent, but no others. 1 Jonas 4 months
[resolved] i run php 5.6 and no email is sent!! 3 Tobias_Conrad 5 months
Extension missing: openssl 2 br4instem 5 months
Network/multisite settings 2 eip 5 months
[resolved] I cannot change SMTP Authentication from No to Yes 2 Tunkkaamo 5 months
smtp connect error 1 kinderbir 5 months
Test Email Stuck...Not Working 2 Christine Cobb 5 months
[resolved] Test emails sent, but nothing received 1 meryl 6 months
[resolved] Interrupts Contact Form 7 3 hotconductor 6 months
[resolved] WordPress 4.3 2 wpecommerce 6 months
[resolved] WordPress 4.3 and AutoTLS 2 wpecommerce 6 months
[resolved] Better phpmailer Handling 2 wpecommerce 6 months
[resolved] Before Install - Creds Encrypted? 2 wpecommerce 6 months
Office 365 sending mail with different from sender 1 zdkine092 7 months
[resolved] Adds a \ to my username 6 donna.murphy@webactivate.ie 7 months
Now getting mails but also a Mail Delivery System fail notice. 1 gene-stevo 7 months
[resolved] FROM email value not being used 2 Jason Hendriks 7 months
[resolved] smpt connect fail 4 Adnanhmd 7 months
[resolved] Plugin Causing a huge slow down with EventEspresso 2 chrisscottuk 8 months
[resolved] Multisite forgot password emails do not work 4 wpecommerce 8 months
[resolved] Password and Test Email fields not appearing 2 wpecommerce 8 months
[resolved] chinese char got '?'... 3 wpecommerce 8 months
[resolved] Uses PHP multibyte without checking 3 wpecommerce 8 months
[resolved] Password and Test Email fields not appearing 4 Consule 8 months
[resolved] Impossible check "Yes" in the "SMTP Authentication" 7 lgustaw 8 months

You must log in to post.