WordPress.org

Plugin Forums

Custom Post Type UI

Admin UI for creating custom post types and custom taxonomies in WordPress

167829

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Unable to use custom post type taxonomy in a wp_query with 'cat' 5 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Problem with rewrite with front after update from 0.8.5 to 1.0.5 9 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Plugin download link - 404 error 8 Samuel Wood (Otto) 4 months
[resolved] 1.0.7 Update download issues... 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] CanĀ“t select a post type and Taxonomie to edit / delete 6 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Making a CPT work with WP categories 3 egr102 4 months
[resolved] Downgraded 5 Eckstein 4 months
[resolved] Version 1.0.2 no longer working Thesis 2.1 11 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Documentation 2 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Hierarchical taxonomy permalink 5 FadingMusic 4 months
[resolved] Not working 5 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Problem showing [location list ]in Event Manager after CPT UI upgrade 8 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Custom Icons? 9 Rob_Huska 4 months
[resolved] Update is terrible - Unintuitive UI and breaks WP 16 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Undefined Index Header Message 2 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Taxonomies dissapearing 9 Michael Beckwith 4 months
[resolved] "Missing Attachement" appearing in posts 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Upgrade to 1.04 breaks permalinks 404 error 7 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Child page Not Working 5 Michael Beckwith 4 months
[resolved] PHP Warning: Undefined index: rewrite_withfront 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] PLEASE POST A WARNING ON THE PLUGIN PAGE 21 Michael Beckwith 4 months
[resolved] What happened? 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Coded CPT's 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Flush the rewrite rules 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] 0.9.0 messed up links... 15 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Update from 0.8.5 to 0.9.0 results in 404 for CPT-posts 10 Michael Beckwith 4 months
[resolved] 0.9.0 Links All Gone :( 9 Michael Beckwith 4 months
[resolved] 0.9.0 Issues 15 Michael Beckwith 4 months
[resolved] WTF??!?!?!?! 3 Michael Beckwith 4 months
[resolved] Lost a custom post type after updating 5 Michael Beckwith 4 months

You must log in to post.