Plugin Forums

Connections Business Directory

An easy to use directory plugin to create an addressbook, business directory, staff directory or church directory.


Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] From main page, clicking individual listings shows all listings 3 Ruanna 9 months
[resolved] Individual Pages Not Displaying Entry 5 astekwebWP 9 months
[resolved] getImage do not output "no image" css tag in card default template? 4 shazahm1 9 months
[resolved] Custom card template do not shows in template list 4 shazahm1 9 months
[resolved] Extremely slow page load 4 twowithink 9 months
[resolved] Create Custom Query 3 astekwebWP 9 months
[resolved] plugin active --> homepage is not visible/avaible 11 shazahm1 9 months
[resolved] White Page when adding image/logo to entry 30 shazahm1 9 months
[resolved] order problem-URGENT 6 evgul 9 months
[resolved] Entries unaccessible after update 2 shazahm1 9 months
[resolved] How do I show just categories? 3 skulldragon 9 months
[resolved] Deleting an entry 3 shazahm1 10 months
[resolved] Connections vs UserPro 3 jessiewordpress 10 months
[resolved] why doenst it work?? 20 shazahm1 10 months
[resolved] Upgrade created error on custom template 4 shazahm1 10 months
[resolved] How to change the word "work" 5 zagore 10 months
[resolved] Images don't upload, missing from srcset 10 shazahm1 10 months
[resolved] I can no longer insert phonenumbers . 2 shazahm1 10 months
[resolved] Where's the Logo? 2 shazahm1 10 months
[resolved] Directory in a Slider? 5 shazahm1 10 months
[resolved] Update just screwed with my header 3 jimmymav 10 months
[resolved] Entries in list overlapping, excerpt function problem 3 lbarrettpdx 10 months
[resolved] Change text color 5 skulldragon 10 months
[resolved] Capabilities remain after deinstallations 3 dzhome 10 months
[resolved] Logos will not display after update 5 shazahm1 10 months
[resolved] Change URL for "name" 2 shazahm1 10 months
[resolved] Currently [bizdir_addform] is not working 2 shazahm1 10 months
[resolved] Letter index at top of page not working 16 fredsarran 10 months
[resolved] Can't use iframes? 5 shazahm1 10 months
[resolved] Missing Photos after moving WordPress to Root 13 shazahm1 10 months

You must log in to post.