WordPress.org

Plugin Forums

Black Studio TinyMCE Widget

The visual editor widget for WordPress.

134520

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Quite Popular but missing too much 2 Marco Chiesi 7 months
[resolved] Visual Editor + SiteOrigin Page Builder - does not work 2 jellysquider 8 months
[resolved] Menu not appearing 2 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Visual editor blank on Customizer when clicking on the Widget arrow 3 Marco Chiesi 8 months
[resolved] looks like the content is being filtered and getting the automatic paragraph tag 3 Ovidiu 8 months
[resolved] 2 Major Issues 2 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Script error in WordPress 4 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Black studio tinyMCE widget not working 3 Planetbangalore 8 months
[resolved] Rounding the edges for a "VIsual Editor" widget in a row. 2 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Not working, but "Enhanced Text Widget" does 6 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Article - Tag 2 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Conflict with WPML String Translate&WP 4.3 2 Marco Chiesi 8 months
[resolved] Black studio tiny mce widget Space issue 2 Marco Chiesi 9 months
IE Compatibility 2 Marco Chiesi 9 months
[resolved] Font characters like ĀĒŪĪ etc are not appearing correctly.. 2 Marco Chiesi 9 months
[resolved] Entire widget affected/Trying to select background image 2 Marco Chiesi 9 months
Visual Editor slows admin widget area very down 9 Josparky 9 months
[resolved] Toggle hypenation in word wrap in Visual Editor 2 Marco Chiesi 9 months
[resolved] PHP warning line 168 of black-studio-tinymce-widget.php 2 Marco Chiesi 9 months
[resolved] Add custom button 5 Marco Chiesi 10 months
[resolved] NOT AVAILABE UNDER WIDGET MENU 2 Marco Chiesi 10 months
[resolved] images not coming up in Visual editor widget 2 surgimedex.webmaster 10 months
[resolved] Styling help! 5 daisybee 10 months
[resolved] Problem with Twitter links 3 Ovidiu 10 months
[resolved] Link attributes not working in visual editor 2 Marco Chiesi 10 months
[resolved] Added the widget to sidebar, but it does nothing 2 Marco Chiesi 10 months
[resolved] Iframe code not working 2 Marco Chiesi 10 months
[resolved] Can't align center my 5 social media icons 5 robintorres11 10 months
[resolved] Automatic YouTube Embeds Not Working 7 Marco Chiesi 10 months
[resolved] Background colour 2 Marco Chiesi 10 months

You must log in to post.