WordPress.org

Plugin Forums

BJ Lazy Load

Lazy loading for images and iframes makes your site load faster and saves bandwidth. Uses no external JS libraries and degrades gracefully for non-js

12312

Topic Posts Last Poster Freshness
AMP support 1 ravindran214 6 months
Images don't load on Internet Explorer 8 and below 1 stemie 6 months
Lazy load CSS background images? 1 mln83 6 months
Plugin breaks compatibility with RICG Responsive Images 4 Bankitalia 6 months
Fails and generates mangled HTML if ANY image appears TWICE in a page 1 funsail 6 months
Why was infinite scroll support removed? 2 Rado 6 months
Conflict with IMG mouseover 1 aaronkine 6 months
Option "Skip images with classes" doesn't work anymore in the last version 2 moost 6 months
Don't work 1 larskorvlad 6 months
noscript must not appear as a descendant of the noscript element 1 funsail 7 months
Conflict with Seo Ultimate 1 Wallbanger 7 months
Lazy Loading Breaks Site 3 rkerswell1 7 months
404 cannot find combined.min.js 3 Bjørn Johansen 7 months
Problem with Anchor Links since version 1.0.0 1 Angelos Kyritsis 7 months
[resolved] How to add BJ lazy load on Ajax post thumbnails? 5 clementducerf 7 months
[resolved] Fatal error scbOptions class not found 3 raidentony 7 months
fallback support has bugs 6 luc7v 7 months
Placeholder image is returning 522 error 2 Bjørn Johansen 7 months
Combining jquery masonry with bj lazy load? 5 mskogly 7 months
Combining jquery masonry with bj lazy load? 1 mskogly 7 months
Portfolio page will not display properly 1 bloggerblogger 7 months
Prevents RSS Images from Loading Properly 4 Bjørn Johansen 7 months
Lazy load JS and placeholder image taking very long to load 2 Bjørn Johansen 7 months
[resolved] Revolution Slider doesn't work 19 Bjørn Johansen 7 months
Updated to 1.0.2, now shows empty frames 2 Bjørn Johansen 8 months
[resolved] Broken in Chrome only? 5 andy.newby 8 months
[resolved] When I updated to 1.0 version, thumbnail display is not normal 5 sheldonng 8 months
[resolved] Javascript function call 4 jonnyjaniero 8 months
[resolved] Since updating some images in viewport do not load 4 stemie 8 months
image issue 2 Bjørn Johansen 8 months

You must log in to post.