WordPress.org

Plugin Forums

BackUpWordPress

Simple automated backups of your WordPress powered website.

113141527

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Backing up wp-config.php file residing on the upper level folder 3 yenerguller 1 year
[resolved] How to restore the database to a new hosting with the same domain 4 Paul de Wouters 1 year
[resolved] #1064: You have an error in your SQL syntax; 2 Paul de Wouters 1 year
[resolved] Just have one backup 5 fearRacious 1 year
[resolved] Backup size not consistent 2 Paul de Wouters 1 year
Stuck entering configuration or creating a new schedule 3 Paul de Wouters 1 year
Large Backups Issue (different to one with fix) 2 Paul de Wouters 1 year
[resolved] can't set specific time 4 Paul de Wouters 1 year
Excluding VERY specific folders 2 Paul de Wouters 1 year
[resolved] Changing the Directory where backup is stored 3 Paul de Wouters 1 year
Backup not complete 2 Paul de Wouters 1 year
[resolved] not working after update to 3.6 11 ensof 1 year
Site loading impact 3 firebird75 1 year
Hangs at "Creating Zip Archive" 5 JBTouchard 1 year
[closed] Stuck at "Creating Zip" 16 esmi 1 year
[resolved] wp-cron.php warning on some sites 4 shadowood 1 year
Upon install, it is excluding Theme files that I never set up to exclude 3 cynthusia 1 year
[resolved] Backing Up Too Much 3 mibtp 1 year
Backup dramatically increased in size and now fails 5 Paul de Wouters 1 year
[resolved] Cannot access dashboard after update 2 Paul de Wouters 1 year
[resolved] duplicate database backups from weekly schedule 7 trmash 1 year
[resolved] Error after upgrading to 2.3 7 Paul de Wouters 1 year
[resolved] Fatal error after installing plug-in 8 turnertoys 1 year
[resolved] Large temp files in backup directory 8 theresajennings2011 1 year
Backups Missing Name 5 Paul de Wouters 1 year
[resolved] [Plugin: BackupWordPress] Backup fails with mysqldump: unrecognized option 5 Paul de Wouters 1 year
[resolved] Move site to different domain 3 Paul de Wouters 1 year
[resolved] Need fix 5 peopleinside 1 year
[resolved] Yikes! ActivatedPlug-in; now I can't access my admin page 3 Paul de Wouters 1 year
[resolved] 204 No Content Error 2 Paul de Wouters 1 year

You must log in to post.