WordPress.org

Plugin Forums

All In One Favicon

Easily add a Favicon to your site and the WordPress admin pages. Complete with upload functionality. Supports all three Favicon types (ico,png,gif).

1234

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] 4.2 "Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given" 11 jonodbn 2 years
Doesn't work one bit 2 techotronic 2 years
[resolved] Version 4.2 displays warning messages 10 tami73 2 years
[resolved] Feature Request: Use same images for front and backend! 5 Tevya 2 years
[resolved] Not working in IE9 9 bournecreative 2 years
[resolved] Updated to 4.2 and now no favicons 4 lbrody 2 years
[resolved] error after upgrading to latest 13 Mitch 2 years
[resolved] Fix For Warning Errors In Update To 4.2 3 Nathaniel Bailey 2 years
[resolved] this is broken.. 3 techotronic 2 years
[resolved] 'Downloaded plug-in not working' 9 rgavila 2 years
[resolved] When I press save changes, the text box clears 5 techotronic 2 years
[resolved] Favicon appearing only on the Dashboard 3 ikraft 2 years
[resolved] Stopped working last night 3 loughboroughstudent 2 years
[resolved] problem to download my favicon 5 techotronic 2 years
[resolved] Favicon doesn't display on redirected site 4 techotronic 2 years
[resolved] Upload not working 2 techotronic 2 years
No longer Works 3 techotronic 2 years
How can I contribute to translating to another language 2 techotronic 2 years
Can a Multisite have one favicon for all? 3 techotronic 2 years
[resolved] Favicon not displaying in the front-end of chrome 4 tomontoast 2 years
[resolved] Assistance please. 5 techotronic 2 years
[resolved] Favicon not displaying on the frontend 6 techotronic 2 years
[resolved] Works on tabs, not on address bar 6 techotronic 2 years
[resolved] Removing Stem from Image Path 7 techotronic 2 years
why my favicon much smaller than the original one? 2 techotronic 2 years
[resolved] Image Upload Facility Broken (Mac: FF, Chrome, Safari) 6 techotronic 2 years
[resolved] Uploading not possible with WordPress media dialog 3 techotronic 2 years
[resolved] No longer able to link to existing icon 3 techotronic 2 years
broken 2 techotronic 2 years
Display issues with IE and Chrome 7 techotronic 2 years

You must log in to post.