2 Click Social Media Buttons

Facebook-Like/Empfehlen, Twitter, Flattr, Xing, Pinterest, t3n, LinkedIn und Googleplus dem deutschen Datenschutz entsprechend in WordPress.

Topic Posts Last Poster Freshness
Please remove the thumb in Admin Menu 1 Sofian777 2 weeks
WhatsApp Sharing Button / eigenen Button hinzufügen 2 lzm_dev 2 weeks
Abstände zwischen den Buttons verringern 1 booknerds 1 month
Xing-Button bricht um 3 owcv 2 months
Buttons in widget 2 Gunivortus 2 months
JS Error wenn Perma Aktivierung aktiv ist 1 Robin 3 months
Info-Button does not show up in mobile view 3 albert0346 5 months
Conflict with Easy Photo Album? 1 chaoti 6 months
Fehlermeldung nach Update auf 1.6.4 1 hapke 7 months
Woocommerce support: Buttons always at top on overview shop entry page 1 klickklack 7 months
Google+ doesnt work and Infotext is cutted 1 Insomnis 7 months
notice Undefined variable: var_bGetOptionsInLink 1 Yogi T 7 months
Wo ist die Teilen- Funktion? 8 swekarl 8 months
[resolved] Fehler nach Update von Plugins 2 hapke 8 months
Bei der Internen Suche erscheint der Infotext bei den Suchergebnissen 2 JoergWiesehoefer 8 months
Gedankenstrich nicht Minus 1 Tschoepler 8 months
Social Buttons sind erst sichtbar, wenn Permalink des Artikels geklickt wird 1 GhaniaI 9 months
Konflikt bei Videoposts 2 Sophieja23 9 months
White Space after 2 Click Social Media Buttons 1 dshonas 10 months
Facebook HREF Error 1 EBS Consulting 11 months
Fix for Linkedin Script error: duplicate in.js loaded 1 Melonenhund 1 year
How to add a global Shortcode in this plugin: 1 Melonenhund 1 year
Shortcode funktioniert nicht in FooBar 2 Melonenhund 1 year
CDATA closing tag is escaped to ]]& gt; 3 Arno Welzel 1 year
Info Button als nofollow? 1 madloki 1 year
Plugin uses the short "$" for jQuery, but wordpress is in noConflict() mode. 1 Jost0 1 year
Suggestion: Use action wp_enqueue_scripts instead of init 1 Ov3rfly 1 year
Suggestion: Use prefix in CSS classes and JS functions 1 Ov3rfly 1 year
Google+ Button doesn't work 1 Aljoscha 1 year
accessibility issue 2 wwwoz 1 year