WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
/wp-admin not working 12 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Adsense data for subdomains on multisite contain errors 3 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
[resolved] Tools doese not show network 11 everest191 11 months
[resolved] .htaccess question 9 shadowshiftcom 11 months
[resolved] images mysteriously disappeared in multisite 4 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Multisite for different folder outside folder of WP installation 2 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Can multisite have several domains but one shopping cart? 6 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
User Roles Below Admin Having Trouble Uploading Images 4 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Adding an existing subfolder site to a fresh multisite in the root, would it cau 5 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
[resolved] Multisite localhost XAMPP subfolders infinite redirect loop 4 Andy_Intermediate 11 months
[resolved] Multisite all of a sudden insanely slow. Admin works just fine 5 carloliwitter 11 months
Jetpack Carousel issues after transferring site to new host 2 James Huff (MacManX) 11 months
[resolved] WordPress toolbar not showing in front-end after update to 3.9.1 4 will.ph 11 months
How do I change site paths with no 404 error? 2 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Can't access multisite dashboards 4 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
use custom dot extension for language of the site. 4 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
[resolved] Cannot access dashboards/sites for other 5 sites in 6 multisite account 15 Tiffany1829 11 months
[resolved] Multiple version s of a theme 8 jezbutler 11 months
IIS and subdomains 5 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Keep all subs.domain.com and disable www. 2 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Responsive Menu for different size menu lists 4 Elli_K 11 months
Changes in media sizes settings doesn't work 8 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
[closed] multisite dashboards not showing 2 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Fresh install Mu 6 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
3.9.1 Multi-site Install:OK; New Site: 500 Error 11 James Huff (MacManX) 11 months
After update from 3.8.3 to 3.9.1 one sub site is trashed 5 Ipstenu (Mika Epstein) 11 months
Japanese translation 2 silver530 11 months
Is Multisite the best options for me 2 keithkirkhamkk 11 months
[resolved] Redirecting Sub-sites to their dashboard from Main site 3 Cat Man 11 months
[resolved] Fresh Multisite instalation adds "/blog/" in permalink 5 tabzam 11 months

New Topic in this Forum

You must log in to post.