WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] “activate” or “network activate” ?? or MU-Plugins 16 Andrea Rennick 4 years
[resolved] Problems importing old wordpress database to WordPress MU, certain HTML removed 10 Andrea Rennick 4 years
Local Installation of WP Multisite 14 los1sol 4 years
[resolved] Slider Images don't work 5 mymorningstory 4 years
Upgraded can't get into wp-admin 3 gjensen 4 years
Show Recent Posts Network wide 4 Andrea Rennick 4 years
[resolved] wp-admin access problem - second root 6 Todd00 4 years
[resolved] Can't access subdomain sites 12 Andrea Rennick 4 years
Possible for user blogs to point to subdomains where WordPress is not installed? 3 Andrea Rennick 4 years
Some info not transferring to main blog 8 Andrea Rennick 4 years
WPMU to WP 3 upgrade woes + Dedicaed IP needed for WP 3 multisite? 4 EricDealers 4 years
Network Update 4 Jaap 4 years
User intergration from another site 11 esomarrw 4 years
Theme-Options.php doesn't save content - only sometimes 2 Andrea Rennick 4 years
Best plugin to let users register/login with twitter, facebook and google? 5 Andrea Rennick 4 years
can't auto upgrade from 2.8.2 to 3.0.1 -- please help 36 Andrea Rennick 4 years
[Plugin: Membership lite] Signle signup for all the sub sites. 1 Hasangaa 4 years
[resolved] subdomains improperly linking images 30 mymorningstory 4 years
[resolved] Removing the /blog/ URL in a multisite installation 2 Icethrill 4 years
[resolved] home page boob boo 10 Martin Hugo 4 years
All posts and pages on main site vanished 8 John Ford 4 years
WP > MU 3 taidoblog 4 years
Convert domain.com to blog.domain.com for MU 1 vivianrollins 4 years
How to create a copy of a network site? 5 Andrea Rennick 4 years
General question how many users can WPMU handle? 6 Andrea Rennick 4 years
best plugin for registrations 4 Andrea Rennick 4 years
How to call wpmu functions 11 declanbutler 4 years
Multisite installed but not working. 22 Andrea Rennick 4 years
[closed] Fatal error message when upgrading to 3.0 4 elfin 4 years
[resolved] Site Specific Registration Whitelist 5 David 4 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.