WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] image display trouble with multisite 8 eyedea 4 years
[resolved] [closed] Can't Enable Multisite 34 Angela 4 years
Change domain of Mutisite 2 Andrea Rennick 4 years
Plugins on a WordPress Network 6 Andrea Rennick 4 years
Add Super Admin with Editor ONLY Role 3 Jason McArtor 4 years
[resolved] Issue with file access in blogs.dir 11 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
[resolved] Rewriting htaccess issue? 7 arunciks 4 years
Database ? phpmyadmin : sub sites with in network not working 9 Andrea Rennick 4 years
Multisite- Error establishing database connection 3 Andrea Rennick 4 years
multisite in subfolder 13 Andrea Rennick 4 years
how to use redirect /fix previous permalink? 5 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
[resolved] Working with a local copy of my web site 3 Tuph 4 years
[resolved] Dashboard (/wp-admin) on WordPress 3.2 MU Subsite not Available 15 Andrea Rennick 4 years
Can't see my added sites 3 Andrea Rennick 4 years
Ampersand in subdirectory site path 3 Andrea Rennick 4 years
Multisites Sharing Links and Pages 3 Andrea Rennick 4 years
Please deactivate your plugins before enabling the Network feature. - no plugins 5 Andrea Rennick 4 years
Central page in all MU sites 3 Andrea Rennick 4 years
[closed] Adding sites to the network 11 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
Way to notify editors of changes to WP 2 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
LiveWriter/XMLRPC and multi-site 23 Robert 4 years
/blogname/files/ = 404 20 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
[resolved] [closed] Network plugins only accesible to super admin 9 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
Lost password 404 on subdirectory sites 6 danaskallman 4 years
compatibility of xpost plugin with WPMU 2 Tim Moore 4 years
Deleted users and their emailaccount not deleted from database 5 bellalibra 4 years
[resolved] [closed] creating network/multi-site = not working and can't view original blog! 11 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
Default Blogroll 5 Kathryn 4 years
[resolved] Themes Applied No Images appear for Multisite sub-directorys sites 7 pdeal 4 years
Changed from subfolder now want to remove /blog & redirect 2 dgilmour 4 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.