WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
root and subdirectories question (forcing directory) 1 dimeco 3 years
Subdirectories to Subdomains (1and1 hosting) 1 rahina 3 years
default Gallery not visible after WP Multi Site 3 moskovich 3 years
Best development environment 3 Carlo 3 years
[resolved] Multisite: How to edit header.php 2 Nasir Zia 3 years
Copied Multisite, Database Connection Error 20 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Pull latest posts from sub-domain 5 Angela 3 years
[resolved] Multisite Media Files Not Showing 7 Angela 3 years
Network Update fails with "Warning! Problem updating" 1 DavyB 3 years
[resolved] Multisite, multi language typing support 5 indianplayschools 3 years
www. and root domain 3 whiteatom 3 years
Multisite Domain Mapping Help!!!!! 2 whiteatom 3 years
[resolved] Blocked access to 'Media' 7 whiteatom 3 years
403 Forbidden on one subdirectory 4 greentrain 3 years
home page vs index.php 1 rmountain 3 years
Can I use MS for subdomains & subdirectories? 3 thelaw 3 years
multi site users editing same theme? 8 petergus 3 years
Create Multiple sites inside main WP Site? 2 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Half mapped domain 9 brasofilo 3 years
[resolved] How available a plugin(active or inactive) just for super admin? 5 kobi1 3 years
[resolved] How to 'release' reserved user that never received activation email? 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Categories Missing 7 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Alexa ranking for sub-sites 2 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
multisite and wp_load_alloptions 4 whiteatom 3 years
Subdomain doesnt work correctly 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
A few Multisite newbie questions, mostly regarding search capabilities 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Domain Mapping Error 403/500 17 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Create a default layout for new sites 7 ATLTEK 3 years
Is it possible to show posts from one site in another site's category page? 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Multisite with top-level domain issue after 3.1 upgrade 16 David Dean 3 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.