WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
"Add New User" emails not showing up or link doesn't work 7 sparklogix 3 years
Create New Blog Plugin 4 Andrea Rennick 3 years
Pointing multiple domains at a single blog 8 Andrea Rennick 3 years
my main site has been deleted by a plugin. 4 Andrea Rennick 3 years
[resolved] WordPress Multisite links only works with "www" 10 awan 3 years
[resolved] "Sites" drop down never appears in 3.3 network setup 2 Andrea Rennick 3 years
My subdomain address redirects to the domain (instead of the other way around) 8 Andrea Rennick 3 years
multiple roles for a user 13 landwire 3 years
[resolved] Links dont work on subdirectories but work fine on main site 7 sralli 3 years
Adding different header image for each site ? 25 Andrea Rennick 3 years
plug-ins at Network 4 Andrea Rennick 3 years
Y Slow testing 5 WPtesting 3 years
Commercial Platform 4 bliz 3 years
Tried to install multi-site and screwed it up! 14 Andrea Rennick 3 years
[resolved] domain_mapping.php causes crash 2 Andrea Rennick 3 years
posting issue 2 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Problems with permalinks (I think) 3 Andrea Rennick 3 years
Password Protect Multi-site 3 Andrea Rennick 3 years
Plugins/procedures for MU/MS for site setup, login, etc. 3 Andrea Rennick 3 years
[resolved] SubSite admin and content is not showing properly 6 Andrea Rennick 3 years
Creating more than one site. How ? Can't do it. 4 Andrea Rennick 3 years
CNAME alias, can set www but not without 7 Andrea Rennick 3 years
error message at domaine mapping configuration 18 Andrea Rennick 3 years
Possible to have network posts show up on site home page 2 Andrea Rennick 3 years
Wrong upload path for images 3 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Where are the plugin customizations stored? 5 janellv 3 years
Change default menu url in a multisite 2 alimziyan 3 years
[resolved] Strange upload issue 5 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
CanĀ“t access the Network dashboard after updating to 3.3 5 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Fresh install over Old DB 10 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.