WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Welcome to the Multisite forum 1 Andrea Rennick
How to setup a demo site 1 kjetilgf 14 minutes
server migration and 404 error on subdomains 7 sswinters 3 hours
Global $pagenow not available in multisite 4 RavanH 5 hours
No update notification on multisite installation 3 jakemc 10 hours
Login is not working after multisite (sub directory) setup is complete - v4.2 3 ReenPf 10 hours
Need answers about a chain of Sub Domains 4 ReenPf 10 hours
Domain mapping 3 jkhongusc 11 hours
Migration of existing blog to multisite - admin panel link redirects to login 1 savingcase 13 hours
Network Admin pages 404 1 erueru 14 hours
Multisite on localhost Infinite Loop definitive solution 1 aeonx 17 hours
Quick question regarding Multisite 5 David Sader 20 hours
Can't view posts ("Page can't be found") 2 saulmarq 22 hours
When creating a new site, it shows up as blank & is the original site 1 HorrorUK 22 hours
In need of help with a multisite mess 1 Wren1 23 hours
Tables not created -Error establishing a database connection 7 suzyloonam 1 day
multisite or subdomain with two wordpress themes one of them in the root 1 ivava 1 day
Temp URL installation redirecting to live site 1 poetscollective 1 day
Seeking Experts in Complex MS Install Test Case 2 ReenPf 1 day
Can't delete sites after 4.2 update 1 lmartins 2 days
Multisite + Custom WP installation folder 1 Mossack Anme 2 days
"Domain mapping" doesn't appear in new dashboard of subdomaine 10 Goodmusic2 2 days
Dashboard css not working on migrated multisite 4 jstallard 2 days
Plugins not showing up in Dashboard pluginsd list 12 jeffpats 2 days
Admin Bar gone :( 5 love65ed 2 days
How do you keep sub site users contained in the site they are registered with? 2 David Sader 2 days
Users unable to login to Subsites Dashboard 3 wcefan 2 days
Multisite second site Admin panel "file not found" 3 karlso 2 days
Multisites, Users and Toolbars... What a nightmare! 3 oceandigital 2 days
After Multisite installation, Pages are not working :( 3 Hatami110 2 days
[resolved] Sub-directory site is missing photo and thumbnails for photo uploads 6 Captaion 3 days

New Topic in this Forum

You must log in to post.