WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Installation

Installation Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Cannot Find wp_site Table 4 vkaryl 9 years
OK clicking problem 4 moshu 9 years
convert o gadget 2 vkaryl 9 years
New Install W2k3 - No Input File Found 3 techtalkradio 9 years
[resolved] Installed the theme connections but getting error... 2 CRNeo 9 years
Error in password handling 2 wongpk 9 years
wordpress error: is trying to connect to old database? 9 TigressWoods 9 years
I've made a new BBCode plugin using PEAR::Text_Wiki_BBCode 1 ben-xo 9 years
Footer? 5 MikeCherim 9 years
After pressing login redirect not working 4 MichaelH 9 years
[resolved] Comments Not Working!!! 7 sunitadilwali 9 years
Permalinks and comments lead to empty page and RSS not working. 1 olofw 9 years
[resolved] Brand new install - CHMOD disabled warning 8 9 years
[resolved] Text wrap problems 9 jp 9 years
"Installation for Dummies" needed 4 9 years
Blank Page on Install 3 9 years
[resolved] wp_specialchars? 3 gcr108 9 years
Category has posts but not showing on front page 3 Lumsdoni 9 years
header image looks weird 7 freechris 9 years
Page displaying improperly in IE 5 estjohn 9 years
[resolved] Permission on IIS server with MySQL and PhpMyadmin 4 techtalkradio 9 years
falbum:I cannot get authorization by flickr!!! 3 strawbarry 9 years
Upload tells me that files are not writeable 4 GraceAmbassador 9 years
[resolved] mod_rewrite, why? Absolutley required? 5 skippy 9 years
As newbie as it gets 6 blotchy 9 years
Bullets in sidebar 7 redalert5 9 years
[resolved] How to remove the <UL> </UL> tags from pagelist in sidebar ? 3 TechGnome 9 years
IE vs Mozilla Firefox column issues 1 salli 9 years
upgrade from 1.2 to 1.5 problem 5 moshu 9 years
ask and answer 2 MichaelH 9 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.