WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Installation

Installation Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
header problem at start of install 5 dummeow 9 years
Exporting from Blogg.de 1 JelenaS 9 years
WordPress database error 2 Mark (podz) 9 years
install.php failed. I need your help. 4 zhe 9 years
Advanced Posting somehow broke 3 Joni 9 years
Which sqldump file to upload and how? 5 James Huff (MacManX) 9 years
[resolved] Subscribe me (2.2) plugin not showing on sidebar 3 maxcapener 9 years
Smilie Issue/ 2 justinbaeder 9 years
Link pointing to contact.php 10 sfoasis 9 years
Solaris 5.8 Support 1 scw 9 years
HELP...is there really an easy way to add a photo to a post? 4 James Huff (MacManX) 9 years
[resolved] Is there any advantage at all... 11 BillyG 9 years
Installation, Help needed!!!! 3 twotwentysix 9 years
[resolved] RSS Not found/Not registered protocol 28 myrna 9 years
Need help reverting to previous version 8 cjeremy7 9 years
Comment text not correctly aligned! 9 easyuse22 9 years
permanent sidebar 7 umm 9 years
[resolved] MySQL 4.1.14 to 4.0.24...can't create database 4 thorlin 9 years
please delete my blog 5 yanzhg 9 years
blogsilla 2 James Huff (MacManX) 9 years
wordpress.com ate my registration 3 estjohn 9 years
Email cannot be sent - no one can register or get pw 26 runninggeek 9 years
How can I add a blog to a Proboards forum? 15 justinholt 9 years
The email address isn't correct 5 justinholt 9 years
mirror a blog to multiple domains 8 tomyeah 9 years
Am I root or not? (OSX 10.4.2) 9 andymiller 9 years
Password 2 Mark (podz) 9 years
image and text alignment problem 5 Sam_a 9 years
Needs help with alignment 6 spencerp 9 years
Post via email (problem with email server?) 1 megamoser 9 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.