WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Installation

Installation Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Where did the header go? 9 infoserv 9 years
"can't select database" error 2 relish27 9 years
[resolved] Themes don't show up in Admin Panel 16 coxtree 9 years
establishing error 3 resiny 9 years
Error establishing a database connection - How do I change it? 5 resiny 9 years
Can't do Posts or Pages with IE6 3 ljetsi 9 years
2 poscast feed methods 1 greenpeas 9 years
i need to make this please 5 ginoxy 9 years
500 Internal Server Error 3 df0x 9 years
Installation within a local network 6 fleetwoodmike 9 years
Questions regarding customization of titles on all pages and posts - plus seo 12 alexasigno 9 years
Getting the I-frame version to work correctly 1 love-angelz 9 years
Always getting a warning 2 whooami 9 years
Order of spam blocking? 3 lucia 9 years
[resolved] WP-Polls 2.04 [HELP] 7 Lester Chan 9 years
Run The Install, returns blank page. 31 spencerp 9 years
FATAL ERROR: Call to undefined function preg_replace ... ??? 4 xin-it 9 years
Category templates 8 moshu 9 years
[resolved] Index 5 mctoonish 9 years
CHOMD? 3 Ester 9 years
Upload - Thumbnails Option 7 billdennis5 9 years
At registration receive email with user but not password 1 holzl 9 years
[resolved] Upload bigger images 3 billdennis5 9 years
[resolved] No paragraph spacing 1 stock 9 years
Installation error 7 puguh 9 years
register problem 1 dolmarit 9 years
el WYSIWYG no me funciona 1 beto20 9 years
Forgot my admin username/password 5 Silkjaer 9 years
Current Year Postings Only. 1 runmyownlife 9 years
Wrong Date 2 slakethirst 9 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.