WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

WordPress › Support » Installation

Installation Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Stripping simple HTML from posts makes me melancholy 1 alanfluff 9 years
error on page (tags doesn't exist) 2 PeterUpfold 9 years
Old db dump, New version. SQL command lines help needed 7 versus2 9 years
Upgrading from 2.0.5 to 2.1 Issues 3 mooiness 9 years
Deleting files before 2.1 upgrade 2 MichaelH 9 years
Role Manager plugin with v. 2.1 5 MichaelH 9 years
php script - where do I put it 1 OzPoker 9 years
Database Error 3 experts8 9 years
Blueyonder 6 drmike 9 years
[resolved] Fatal Error 3 DianeV 9 years
Help! Moved files to new directory and site looks all wrong 4 alda 9 years
ordered page list with numbers 1 Richard5 9 years
localhost does not work, host supplies "simple script" 3 silsurf 9 years
[resolved] wrong directory? 3 msadesign 9 years
"Pages" added to default category upon upgrade 10 mariogarcia 9 years
[resolved] Always ASCII for .php but binary for images? (FTP) 3 Helena115 9 years
post appear in wp-admin but homepage is blank 2 UncleSam 9 years
[resolved] wp-content/cache folder 3 frizzworld 9 years
Transfert from Blogger.beta to wordpress 8 divrom 9 years
installation nightmare 2 Les Bessant 9 years
What went wrong? 2 MichaelH 9 years
[resolved] After upgrading, links causing SWL error 4 boyd 9 years
wp-settings.php help 1 DissidentChef 9 years
Ecto Setup 3 ElliotLapin 9 years
[resolved] after 2.1 upgrade, file uploading doesn't work 4 TomJohnson 9 years
How to manually install WP 2 drmike 9 years
Post-new.php to Post.php - returns 406 error/blank page?! 6 Zaldor 9 years
wp_list_bookmarks(); 2 froman118 9 years
Migrate from CommunityServer 2 Chris_K 9 years
WYSIWYG editor in 2.1 3 hereandthereblog 9 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.