WordPress.org

Forums

WordPress › Support » How-To and Troubleshooting

How-To and Troubleshooting Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
upgraded 2.8 and now can't insert thumbnails 2 esmi 6 years
[resolved] Page Template Not Displaying Specific Category Post Problem 14 weareclouds 6 years
Category Parent not "saving" 7 esmi 6 years
custom field value inside it's own tag 3 furiber 6 years
[resolved] "Save Changes" for Widgets not working 5 stacysblog 6 years
How to put an Ad in the Database? 8 esmi 6 years
Can't add new posts 6 stacysblog 6 years
[Plugin: NextGEN Gallery / Askapache] Uploading Gallery's 2 Corse 6 years
Want create a custom blogroll for MU 3 jjjust 6 years
Diagnosing why auto-update doesn't work 5 Samuel Wood (Otto) 6 years
[resolved] Adding the_date() to an array() 3 Zovar 6 years
[resolved] Move from /dev folder to ROOT? Can it be done? 4 slydawggiex916 6 years
UI: Drag and Drop functionality is non-functional. 5 alisonjardine 6 years
Permalink categories keep on breaking 1 absalom 6 years
Sending a feed through feedburner 1 kingtockers 6 years
Display whole posts on category page 4 mmartucci 6 years
Different "class" tag on first post! 2 Clown 6 years
[Plugin: polldaddy] Not Loging in 12 jeffmcneill 6 years
Visual and html page editor not toggling 10 Lyndie 6 years
Look different in FF and IE ? 1 acknowledged74 6 years
Iam getting Invalid date when writing post 7 graysonrobbins 6 years
Backing up on Shared Database 5 jamiedustuk 6 years
linkconnector 1 groan 6 years
[Plugin: NextGEN Gallery] Twice the same gallery 3 ninehundred 6 years
Different number of post on different page 1 Coffee4cr 6 years
[Plugin: NextGEN Gallery] slideshow alignment 1 cpwf 6 years
[resolved] left column in Admin 5 tcjay 6 years
WP won't connect to anything outside of the blog! 7 jimmiwin 6 years
Pretty permalinks only show homepage 7 mattcav 6 years
[Plugin: NextGEN Gallery] Error 404 in "Google Webmasters" 1 funkylaser 6 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.