WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Disable Rich text 3 rubenbcn 9 years
Wrong Smile Position 3 DuneBlog 9 years
[resolved] Upgrade Errors 4 ttech5593 9 years
Run PHP code 3 McShelby 9 years
User Name/Display Name not calling $content = stripslashes(trim($content)); 3 Rythan 9 years
RSS feed has wrong format 14 TheRudeGuy 9 years
[resolved] In RC3 I have to click on each theme 2x before it changes... 7 CarolineG 9 years
Original image cannot be added 5 knight 9 years
Archives Not Working At All 10 Mazalien 9 years
RTE - strip html from content? / valid html 5 masquerade 9 years
Post-dating articles & category appearance 2 schestowitz 9 years
Bug report 5 schestowitz 9 years
[closed] Release? 39 James Huff (MacManX) 9 years
1.5 backup - what about multiple MYSQL accts? 2 skippy 9 years
Rewriting relative links 7 Robert Accettura 9 years
Press It function misbehaving... 1 GrendelS 9 years
wp-db.php ... (upgradine errors) 2 schestowitz 9 years
Category Dropdown 6 VxJasonxV 9 years
pages giving 404 7 dissurion 9 years
spell check changes text 2 schestowitz 9 years
2.0 RC3 3 icco 9 years
[resolved] Opera + TinyMCE = not working 6 tedwinters 9 years
Clicking "edit" under post or on comment page causes reload to archive page 8 vkaryl 9 years
Forms are mangled! 2 schestowitz 9 years
[resolved] Upgrade Problem in RC3 33 Ryan Boren 9 years
Ordered list nesting in the WYSIWYG editor? 5 Chris_K 9 years
Page Slugs Broken After Upgrade 3 kmesiab 9 years
CSS doesn't apply after an update 2 Mark (podz) 9 years
[resolved] Dashboard menu missing 4 brachiator 9 years
hr tag breaks p tag in rc3? 3 schestowitz 9 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.