WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Continue editing after saving (r6965) 3 Osai 7 years
turkis developer 1 SENOL01 7 years
Endless PHP Processes Until Closed by Remote Server 6 paysea 7 years
Will there be support for RTL languages in the new WP 2.4 admin-theme ? 1 talgalili 7 years
Google in Dashboard? 14 kersony 7 years
PNG Upload problem 3 kersony 7 years
[resolved] 2.3 RC1 Mail hang? 4 kersony 7 years
database error after upgrade to 2.3 RC1 7 qunhan 7 years
Site blank after svn up 3 schulte 7 years
I rely on categories. Now what? 13 David Borrink 7 years
Login pronlem after upgrade 10 winder 7 years
Improved Thumbnail Quality 11 taymind 7 years
2.4 (latest.zip) category issue 2 billsaysthis 7 years
[resolved] Permalinks Stopped working 5 jsherk 7 years
[resolved] Image thumbnails not showing after updating to 2.1 RC1 6 arickrol 7 years
Bug found in Trac Ticket #2395, classes.php.diff, line 669 1 tbaggett 7 years
WLW Tag Support - how? 1 CobaltDragon 7 years
[resolved] Tag management WP2.3 20 UncleSam 7 years
Subversion write access 1 sandman85 7 years
category count plugin 2 moshu 7 years
2.3-RC1 , post-autosave error 3 Dan Cameron 7 years
Tag management after importing from UTW 3 giovanealex 7 years
kubrick again and again wrong 1 thomask 7 years
Errors when posting new article 3 John 7 years
Sugestion To Modify 3 WinGate 7 years
images are added as posts to the database. 1 teckoda 7 years
[resolved] No CSS formatting on Dashboard/Wp Admin 1 giovanealex 7 years
[resolved] query_posts on 2.3 RC1 1 linquity 7 years
Theme Compatibility in WP2.3 3 doc_holiday 7 years
post_exists problem on 2.3 beta 1 damianm666 7 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.