WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Media upload not working in v3.0 alpha 2 superautomatic 6 years
how to change wordpress language from english to arabic 7 duniaaqar 6 years
SVN: Issues since build 12915 1 mattfast1 6 years
[resolved] Image Cropping Doesn't Work 2 sarmstrongmusic@aol.com 6 years
Tags not Appearing in editing of posts or adding 5 ilayarajan2012 6 years
3.0-alpha categories and post_type 3 typeomedia 6 years
no development builds of 3.0.alpha? 2 Micah Cooksey 6 years
[resolved] Slow Posting 2.9.1 RC1 4 davago1710 6 years
WordPress 3.0 question... 4 mattloak 6 years
[resolved] HELP: Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. 6 budhajeewa 6 years
buddypress release 1.2 3 Sarah Gooding 6 years
Thumbnail not appearing until going back to Edit 2 Astriker 6 years
[resolved] Required to Save Draft Before Preview 2 Josh Betz 6 years
2.9 beta bug: Appearance>Editor link not working 3 egjweb 6 years
Categories Selection not functioning correctly 1 Astriker 6 years
[resolved] iis web.config url rewrite and 2.9+ and permalinks 2 Frumph 6 years
2.9.1 beta 1 issues 9 Ipstenu (Mika Epstein) 6 years
Blank Page on Page Edit 3 Thandelike 6 years
[resolved] the_post_image not working 16 Fairweb 6 years
2.9 beta 2 "Upgrade WordPress Database" Does Nothing 10 war59312 6 years
MYSQL version in v2.9 Readme 2 Beasts 6 years
2.9 RC1 plugins broken 1 jollymoon 6 years
possible to call gallery within theme admin? 1 Anointed 6 years
Sidebar Calendar Not Displaying Correctly 5 faltarego 6 years
Thickbox 1 keighl 6 years
post_image and gallery 2 Fairweb 6 years
WordPress 2.7 RC1 - 500 Internal Server Error - When Updating (75% of the time) 7 schikowski 6 years
theme development from scratch may be mistake need opinions from the experts 3 pattybb 6 years
Missed Schedule 92 jrslocum4 6 years
IE can't open blog 8 alarch 6 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.