WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Cross Posts Between Sites 1 LoneWolfMuskoka 4 years
[resolved] Multi site subdomains not working properly on Media Temple 2 LoneWolfMuskoka 4 years
3.0 Problem 7 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
(WP3.0 Multisite) RSS feed for new sites created? 4 Andrea Rennick 4 years
Create predefined settings for all future creates blogs on MU setup 1 cavamondo 4 years
Gallery sort order bug? 1 nrrghh 4 years
merging 2 site under WP3.0 RC1 5 freeriders 4 years
Blog Roll Edit 5 David Sader 4 years
Subnavigation 1 daenzo 4 years
[resolved] Changing the "/blog/" Slug 5 justbishop 4 years
difference in theme creation for wordpress 3? 2 Andrea Rennick 4 years
Date of final release? 2 MichaelH 4 years
Theme developer forum for WP3 8 DavePorter 4 years
Menus PLZ WordPress 2 Frumph 4 years
Categories listed alphabetically, ignoring their parents? 2 edir 4 years
[resolved] 3.0 Localization 3 Boris Kuzmanov 4 years
3.0 RC1 - Possible Bug - Widget Menu messed Up 4 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
First 3.0 site 4 gotmedia 4 years
[resolved] wp 3 beta2 update!! problem in network 2 Mark / t31os 4 years
WordPress 3 editor 1 Evagelos Athanasiadis 4 years
No option for multisite in wordpress 3.0 RC 4 ClaytonJames 4 years
Gear is gone? 1 maurizio04 4 years
[resolved] the_author_link() and get_the_author_link() returning only display name 2 Jack Reichert 4 years
[resolved] adding classes to tall and wide images 3 nrrghh 4 years
Custom links not showing 1 greatdanemaniac 4 years
WP_Query and custom taxonomies 9 Anointed 4 years
Scheduled post not Posting 2 ComicPress 4 years
[resolved] Using 3.0 How 2 add new blog-sites 2 Mark / t31os 4 years
MUltisite with own Directory 4 mihai 4 years
[resolved] Is it safe to use Kubrik default theme with WordPress 3.0 8 James Huff (MacManX) 4 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.