WordPress.org

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[closed] 3.5-beta2 multisite htaccess issue 16 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] media-frame gallery doesnt just save the fields 3 Patrick Hesselberg 2 years
[resolved] 2012 WP3.5 RC1 Threaded comments style fix 4 paulwpxp 2 years
[resolved] "Front page displays" settings not displaying new layout/options 5 ahortin 2 years
Uploading Thumbnail Images 5 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
Media Insert ID's and Removal of Image 2 Dominik Schilling (ocean90) 2 years
[resolved] 3.5-RC1 home.php not used as expected 3 TimeVortex 2 years
[resolved] "Add Media" screen snapshot on the About page needs updating 3 ahortin 2 years
[resolved] jQuery Datepicker not working in WP 3.5b3 5 revaxarts 2 years
Permalinks / Edit Post 2 Robert Chapin 2 years
Insert Media - or adding Featured image - hides page reference 2 Andrew Nacin 2 years
[resolved] PHP (!) Notice because constructor for class WP_List_Table 2 Andrew Nacin 2 years
[resolved] 3.5 Beta 3 - Description field? 4 Andrew Nacin 2 years
[resolved] templates missing? 2 jonlink 2 years
[resolved] Delete files from the Upload Media / Media Library 2 davinian 2 years
[resolved] New Media Insert: Only images work, no other files like PDFs etc. 2 Dominik Schilling (ocean90) 2 years
[resolved] Fatal error: Class 'Imagick' not found 3 Marko Heijnen 2 years
[resolved] Media upload totally broken on my server 8 Marko Heijnen 2 years
[resolved] Delete a photo in the 3.5 uploader 3 leemon 2 years
[resolved] WordPress 3.5 media uploader questions 4 Dominik Schilling (ocean90) 2 years
[resolved] WP 3.5 Beta 3 - not able to use "visual" any more 2 domainplanet 2 years
[resolved] twentytwelve nav 23 wallie007 2 years
[resolved] 3.5 version 3 Multisite "Revisions" checkbox in sub-site Screen Options? 2 Sharon Austin 2 years
[resolved] 3.5 Beta 3 - Gallery Tab? 3 Marty Spellerberg 2 years
[resolved] WP 3.3 RC2 - Moving Page to trash doesn't automatically remove from menu 7 steveanson 2 years
comments 1 lasiate 2 years
[resolved] Media Uploader: Won't Add Featured Images 10 ithacaindy 2 years
[resolved] 3.5 Beta 3 searching pages/posts not working 2 jhanten 2 years
[resolved] featured image upload problem 4 Dominik Schilling (ocean90) 2 years
[resolved] 3.5 beta2 plugin installer 3 villnoweric 2 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.