WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Welcome to the Alpha and Beta forum 1 mrmist
[resolved] 4.7-alpha-38411 misses css and js 7 Jacob N. Breetvelt 2 days
[resolved] White pages 4 MasonCK 2 days
[resolved] load_plugin_textdomain() in 4.6RC 11 Anton 1 week
[resolved] System fonts easily overridden by Google Maps API 7 Ipstenu (Mika Epstein) 2 weeks
[resolved] Parse error: syntax error, unexpected end of file in /wp-includes/load.php 16 James Huff 2 weeks
[resolved] Featured Image does not save in Media file (audio) 4 Marius L. J. (Clorith) 2 weeks
[resolved] 4.6 RC1 & WP Multi-Network 1.7.0 3 Dominik Schilling (ocean90) 3 weeks
[resolved] Inline Plugin Updates - no way to see error messages 9 danlester 4 weeks
[resolved] passing a single taxonomy as a string to WP Term Query returns error 4 Dominik Schilling (ocean90) 4 weeks
[resolved] Regression in WP 4.6 RC 1 - can no longer replace plugin upload form (removed ac 2 Marius L. J. (Clorith) 1 month
[resolved] wp_http multiple request example 4 Thomas Camaran 1 month
[resolved] Customizer JS error when register_sidebar() before/after arguments empty 3 Steven Gliebe 1 month
[resolved] A bug of DELETE method of `wp_remote_post` in v4.6 beta4 2 Marius L. J. (Clorith) 1 month
[resolved] plugins can't be updated due to inconsistant file permission 6 cbm webdesign 1 month
[resolved] beta version number 9 Presskopp 1 month
[resolved] Plugins > Add New > More Details before and after search on 4.6-beta 4 RavanH 1 month
[resolved] Ordering of DNS Prefetch & Preconnect 3 Dominik Schilling (ocean90) 1 month
[resolved] Admin menu indicators 3 dartiss 1 month
[resolved] Bad gateway error. Site goes off line with some script timing out at host 13 Hristo Pandjarov 1 month
[resolved] Duplicate/unwanted loading of plugin textdomain 17 Pascal Birchler 2 months
[resolved] Jetpack Twitter Widget -- not working 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 months
[resolved] Registration - reset password? 11 Ipstenu (Mika Epstein) 4 months
[resolved] [closed] Insert Link via Modal 9 Marius L. J. (Clorith) 4 months
[resolved] [closed] 4.5-beta1: Image Upload Fatal Error Imag 18 Ipstenu (Mika Epstein) 4 months
[resolved] Upload folder in multisite and media library 5 Marius L. J. (Clorith) 4 months
[resolved] Media file not being replaced unless with another name. 3 Ipstenu (Mika Epstein) 4 months
[resolved] Text pattern for code not working in latest trunk version 2 Marius L. J. (Clorith) 4 months
[resolved] Strange behavior on wp_w3all and WP 4.5 - not defined result defined 11 axew3 4 months
[resolved] Responsive preview icons in Customizer need tooltips 4 Marius L. J. (Clorith) 4 months
[resolved] Inline Text Shortcuts not working 3 Anthony Hortin 4 months

New Topic in this Forum

You must log in to post.