WordPress.org

Plugin Directory

Test out the new Plugin Directory and let us know what you think.
!This plugin hasn’t been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

wp-guifi

Visualitza una llista de nodes operatius i la seva disponibilitat en una zona de guifi(http://guifi.net,la xarxa lliure oberta, alternativa i neutral)

  1. Descarrega el plugin
  2. Descomprimeix la carpeta del plugin wp-guifi i copia-la a la carpeta wp-content/plugins de la teva instalació de WordPress
  3. Activa el plugin des del panell d’administració de WordPress
  4. Des del panell d’administració de plantilles de WordPress , a l’apartat de Widgets veuràs que ha aparegut WP-guifi. Afegeix-lo a la columna que vulguis
  5. Introdueix el títol del widget al que s’afegirà automàticament el nom de la zona triada, Introdueix l’identificador de la zona de guifi.net que vols mostrar, selecciona quin tipus de node i tria si vols veure l’estat o el percentatge de connectivitat, el limit, l’estat i l’ordre en que volem mostrar els nodes de la zona.

El temps d’actualització en segons és el temps en que es recarrega tota la informació que mostra el plugin, conve que aquest valor no sigui massa baix ja que genera peticions a guifi.net i en el moment de refer la catxe pot alentir el nostre blog.

Si seleccionem mostrar la connectivitat, en el cas dels supernodes ens mostrarà el status general del node i despres la connectivitat de cadascun dels seus devices.

La opció de resum de zona ens mostra una taula resum amb el total de nodes per estat, amb el mateix estil i colors que apareix a guifi.net

Requires: 2.7 or higher
Compatible up to: 3.1.4
Last Updated: 5 years ago
Active Installs: Less than 10

Ratings

0 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.