WordPress.org

Plugin Directory

Test out the new Plugin Directory and let us know what you think.
!This plugin hasn’t been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Festat Islame

Version: 1.1.7

1.1.7

 • Rregullime minimale në tekst.
 • Rregullime në pamjen e kutizës dhe mënyrën e paraqitjes së festave.

1.1.6

 • Rregullime minimale në CSS.
 • Freskimi për vitin 2014.

1.1.5

 • Përmirësim i disa gabimeve teknike.

1.1.4

 • Freskimi për vitin 2013.

1.1.3

 • Përmirësimi i linkut të flamurit në ditët e fesave.

1.1.2

 • U rregulluan disa gabime

1.1.1

 • U rregullua një gabim

1.1

 • Janë shtuar datat e festave
 • Është shtuar linku i cili paraqet festat gjatë tërë vitit, ky link paraqitet në ditët pa festa. Dmth 355 ditë të vitit :).

1.0.1

 • Shtimi i porosise për ditët që nuk janë festa.

1.0

 • Paraqitja fillestare ** Paraqitja e festave ne ditet e caktuara. ** Paraqitja e nje teksti te perzgjedhur ne ditet ne te cilat nuk ka feste.

Donations

Nëse jeni të kënaqur me shtesën dhe keni mundësi, na ndihmoni që të mund të punojmë mëtej. http://goo.gl/sCI1A

Requires: 3 or higher
Compatible up to: 3.3.2
Last Updated: 3 years ago
Active Installs: Less than 10

Ratings

0 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.

100,1,1 100,1,1