WordPress.org

Plugin Directory

Test out the new Plugin Directory and let us know what you think.
!This plugin hasn’t been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Festat Islame

Version: 1.1.7

  1. Shkarko shtesën: Festat Islame
  2. E nxjerr nga arkivi
  3. Dosjen festat-islame e ngarkoni tek plugins
  4. Kaloni tek paneli i administruesit dhe e aktivizoni shtesën

Përdorimi

  1. Kaloni tek widgets, po ashtu tek administruesi
  2. Tani në të gjeni shtesën e instaluar të cilën mund të e vendosni në cilindo shirit të faqes suaj.

Requires: 3 or higher
Compatible up to: 3.3.2
Last Updated: 3 years ago
Active Installs: Less than 10

Ratings

0 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.

100,1,1 100,1,1