This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Festat Islame

Description

Festat Islame është shtesë për WordPress e cila mundëson paraqitjen e festave Islame në kutizë (widget) në datat e caktuara. Kjo shtesë në versionin momental mbështetë e vitit 2013 të publikuara tek faqja zyrtare e Bashkësisë Islame të Republikës së Maqedonisë.

1.1.7

 • Rregullime minimale në tekst.
 • Rregullime në pamjen e kutizës dhe mënyrën e paraqitjes së festave.

1.1.6

 • Rregullime minimale në CSS.
 • Freskimi për vitin 2014.

1.1.5

 • Përmirësim i disa gabimeve teknike.

1.1.4

 • Freskimi për vitin 2013.

1.1.3

 • Përmirësimi i linkut të flamurit në ditët e fesave.

1.1.2

 • U rregulluan disa gabime

1.1.1

 • U rregullua një gabim

1.1

 • Janë shtuar datat e festave
 • Është shtuar linku i cili paraqet festat gjatë tërë vitit, ky link paraqitet në ditët pa festa. Dmth 355 ditë të vitit :).

1.0.1

 • Shtimi i porosise për ditët që nuk janë festa.

1.0

 • Paraqitja fillestare
  ** Paraqitja e festave ne ditet e caktuara.
  ** Paraqitja e nje teksti te perzgjedhur ne ditet ne te cilat nuk ka feste.

Donations

Nëse jeni të kënaqur me shtesën dhe keni mundësi, na ndihmoni që të mund të punojmë mëtej. http://goo.gl/sCI1A

Screenshots

 • Pamje nga kutizat e instaluara pas kalimit me mi mbi linkun e paraqitur.

Installation

 1. Shkarko shtesën: Festat Islame
 2. E nxjerr nga arkivi
 3. Dosjen festat-islame e ngarkoni tek plugins
 4. Kaloni tek paneli i administruesit dhe e aktivizoni shtesën

Përdorimi

 1. Kaloni tek widgets, po ashtu tek administruesi
 2. Tani në të gjeni shtesën e instaluar të cilën mund të e vendosni në cilindo shirit të faqes suaj.

FAQ

 • Ska pyetje…

Contributors & Developers

“Festat Islame” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Translate “Festat Islame” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.