This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Festat zyrtare të Shqipërisë

Description

Festat Zyrtare të Republikës së Shqipërisë është shtesë për WordPress e cila mundëson paraqitjen e festave zyrtare të Shqipërisë në kutizë (widget) në datat e caktuara. Kjo shtesë në versionin momental mbështetë datat zyrtare të vitit 2013.

1.1.4

 • Rregullime minimale në tekst.
 • Rregullime në pamjen e kutizës dhe mënyrën e paraqitjes së festave.

1.1.3

 • Ndryshime minimale në CSS.
 • Freskimi i festave për vitin 2014.

1.1.2

 • Freskimi i festave për vitin 2013.

1.1.1

 • Përmirësimi i linkut të flamurit në ditët e fesave.

1.1

 • Përmirësimi i disa gabimeve
 • Vendosja e listës së festave për ditët në të cilat nuk ka festë.

1.0

 • Versioni fillestar
 • Paraqitja e festave në ditët e caktuara.
 • Paraqitja e një teksti të përzgjedhur në ditët në të cilat nuk ka festë.

Dhuroni

Nëse jeni të kënaqur me shtesën dhe keni mundësi, na ndihmoni që të mund të punojmë mëtej. http://goo.gl/sCI1A

Screenshots

 • Pamje nga kutizat e instaluara.
 • Pamja e kutizes ne faqe.

Installation

 1. Shkarko shtesën: Festat Zyrtare të Kosovës
 2. E nxjerr nga arkivi
 3. Dosjen “festat-e-Shqiperise” e ngarkoni tek “plugins”
 4. Kaloni tek paneli i administruesit dhe e aktivizoni shtesën

Përdorimi

 • Kaloni tek “widgets”, po ashtu tek administruesi
 • Tani në të gjeni shtesën e instaluar të cilën mund të e vendosni në cilindo shirit të faqes suaj.

Contributors & Developers

“Festat zyrtare të Shqipërisë” is open source software. The following people have contributed to this plugin.