WordPress.org

Plugin Directory

Test out the new Plugin Directory and let us know what you think.
!This plugin hasn’t been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Festat zyrtare të Kosovës

Version: 1.1.5

1.1.5

 • Rregullime minimale në tekst.
 • Rregullime në pamjen e kutizës dhe mënyrën e paraqitjes së festave.

1.1.4

 • Ndryshime të vogla në CSS.
 • Freskimi i kalendarit për vitin 2014.

1.1.3

 • Freskimi i kalendarit për vitin 2013.

1.1.2

 • Përmirësimi i linkut të flamurit në ditët e fesave.

1.1.1

 • U rregullua një gabim.

1.1

 • Përmirësimi i disa gabimeve
 • Paraqitja e listës së festave në ditët pa festë
 • Shtimi i datave për pushim zirtyrë të ditëve të festave.

1.0

 • Versioni fillestar
 • Paraqitja e festave ne ditet e caktuara.
 • Paraqitja e nje teksti te perzgjedhur ne ditet ne te cilat nuk ka feste.

Dhuroni

Nëse jeni të kënaqur me shtesën dhe keni mundësi, na ndihmoni që të mund të punojmë mëtej. http://goo.gl/sCI1A

Requires: 3 or higher
Compatible up to: 3.3.2
Last Updated: 3 years ago
Active Installs: Less than 10

Ratings

0 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.

100,1,1