Pamje nga afër, abstrakte, arkitekture gjeometrike.
Pamje nga afër, nën një kënd, i një dritareje në një ndërtesë të bardhë.
Pamje nga afër e cepit të një ndërtese gjeometrike të bardhë, me pika të mprehta dhe cepa të rrumbullakët.